Платформа блокчейн-розробки QuickNode залучила $35 млн

Постачальник блокчейн-інфраструктури для корпорацій QuickNode залучив $35 млн за підсумками раунду фінансування Серії А.

Інвестраунд очолила Tiger Global. У ньому також брали участь Soma Capital, Arrington XRP Capital, Crossbeam, Seven Seven Six Алексіса Оганяна та Ентоні Помпліано.

Сумарний обсяг залучених коштів сягнув $45 млн.

Фінансування спрямують на розширення продуктової лінійки та додавання підтримки нових мереж.

В даний час QuickNode підтримує біткоін, Ethereum, Solana, xDai, Matic/Polygon, Binance Smart Chain, Terra, Celo, Fantom та Optimistic Ethereum.

QuickNode спрощує для компаній та розробників ПЗ налаштування та інтеграцію з блокчейн-інфраструктурою. Стартап здешевлює та скорочує цей процес до кількох хвилин.

«Блокчейн та криптовалюти „пожирають світ”. Компанії з усіх вертикалей розглядають впровадження ПЗ за допомогою блокчейну в 2022 році і далі», – заявив Алекс Набутовський, співзасновник QuickNode.

Згідно з прес-релізом, фірма обробляє понад 2 млрд запитів щодня від 20 000 розробників із понад 15 регіонів світу. Серед клієнтів — творці гаманців, NFT-маркетплейсів та керуючі цифровими активами.

Нагадаємо, у вересні блокчейн-компанія Blockdaemon залучила $155 млн від SoftBank через Vision Fund 2 та інших інвесторів.

dev :