Гнучкий смартфон Samsung Galaxy Fold з’явиться на прилавках у вересні

Компанія детально розповіла про поліпшення конструкції

В кінці минулого року компанія Samsung показала прототип свого першого складного смартфона Galaxy Fold, а на початку цього року відбувся анонс комерційного пристрою. Але перші зразки, відправлені на огляди журналістам, вийшли з ладу буквально за пару днів. Пізніше компанія повністю відклала запуск цієї моделі через виявлення проблем в конструкції, які викликали вихід з ладу дисплея.

Але тепер Samsung заявляє, що її фахівці внесли «поліпшення» в конструкцію складного смартфона, і незабаром компанія приступить до продажів оновленої моделі. Зацікавлені споживачі зможуть купити доопрацьовану версію Galaxy Fold вже у вересні (точна дата поки не називається). При цьому ціна залишиться на колишньому рівні – $ 1980.

Samsung внесла поліпшення в конструкцію Galaxy Fold і почне продажі оновленої версії у вересні

У компанії заявляють, що верхній захисний шар дисплея Infinity Flex був розширений за межі лицьовій панелі. Тепер користувачам повинно бути зрозуміло, що він є невід’ємною частиною конструкції дисплея і не призначений для зняття. Додатково були реалізовані рішення для кращого захисту пристрою від попадання всередину сторонніх часток. Верхня і нижня області шарнірів були посилені новими захисними ковпачками. Для забезпечення захисту дисплея під ним були встановлені додаткові металеві підкладки. У той же час вільний простір між шарніром і корпусом Galaxy Fold було зменшено.

Передбачається, що всі ці зміни і поліпшення конструкції допоможуть запобігти швидку поломку складного смартфона. Коли перші пристрої потрапили на огляди журналістам, вони видаляли верхній захисний шар з дисплея пристрою, думаючи, що це звичайна захисна плівка. Ще однією розповсюдженою проблемою стало потрапляння пилу та інших дрібних частинок всередину корпусу смартфона. Згодом такі частинки осідали на шарнірах і дряпали дисплей з внутрішньої сторони, що і призводило до його пошкоджень.

Fiancoff :