Зінченко взяв сьомий трофей у Манчестер Сіті

23-річний уродженець Радомишля Олександр Зінченко – найтитулованіший українець в англійському футболі

Вчора відбувся фінал Кубка англійської ліги на “Уемблі”, де “Манчестер Сіті обіграв Астон Віллу (2:1). Всі 90 хвилин у складі “манкуніанців” провів українець Олександр Зінченко.

Таким чином, для Зінченко це вже сьомий трофей у складі “Манчестер Сіті”. У скарбничці Олександра два титули чемпіона Англії, два Кубки ліги та ще по одному трофею Кубка Англії й Суперкубка Англії.

Зінченко у свої 23 роки – найтитулованіший український футболіст в англійському футболі. Крім Олександра в Англії в різні роки виступали ще шість українських футболістів – Євтушок, Ребров, Лужний, Воронін, Шевченко, Ярмоленко. Серед них тільки троє добували трофеї на Туманному Альбіоні. Олег Лужний разом з “Арсеналом” одного разу ставав переможцем Прем’єр-ліги (2002), двічі брав Кубок Англії (2002, 2003) і двічі Суперкубок Англії (1998, 2001). Андрій Шевченко в складі “Челсі” лише один раз підіймав над головою англійський трофей – Кубок Ліги-2007.

Читайте также:   МФК Николаев могут разместить фото Павла Зиброва на своей форме

За всю кар’єру в “Манчестер Сіті” Зінченко забив 2 голи й зробив 5 асистів у 60 матчах. У складі збірної України Зінченко провів 31 матч і забив 4 м’ячі.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *