Українська тенісистка вперше у кар’єрі вийшла у чвертьфінал US Open

У четвертому колі Відкритого чемпіонату США з тенісу (US Open) Еліна Світоліна обіграла 9-ю ракетку світу Медісон Кіз. Після 1 години та 16 хвилин впевненого тенісу уродженка Одеси вперше в кар’єрі вийшла у чвертьфінал останнього в календарному році турніру з серії Великого шолома.

Поки в одеському аеропорту журналісти і фанати зустрічали Василя Ломаченка, ще одна гордість України та Одеси, 5-я ракетка світу Еліна Світоліна, вийшла на корт в Нью-Йорку. У матчі четвертого кола US Open їй протистояла ровесниця з США, що займає у світовому рейтингу 9-у позицію. Матч розпочався досить рівно, обидві тенісистки тримали свою подачу, але українка все ж робила це куди впевненіше. І тільки при рахунку 5:5 вона змогла зробити брейк і виграти перший сет – 7:5.

Читайте также:   Вієйра перемогла колишню чемпіонку UFC Тейт на турнірі у Лас-Вегасі

У другому сеті Світоліна знову зразково подавала, а Кіз, яка віддала свою подачу в самому початку сету, так і не змогла відігратися. Як підсумок — перемога українки із загальним рахунком 7:5, 6:4. В рамках US Open попереду у Світоліної ще три непрості матчі, але в разі перемоги вона отримає довгоочікуваний титул на турнірах з серії Великого шолома. У чвертьфіналі вона зустрінеться з представницею Великобританії Йоганною Конто, яка обіграла 3-ю ракетку світу з Чехії Кароліну Плішкову.

Нагадаємо, що відкритий чемпіонат США з тенісу в цьому році проходить в 139-й раз. Він є четвертим за рахунком і останнім в календарному році турніром з серії Великого шолома. Основна сітка турніру в одиночному розряді складається з 128 учасників. Таким чином, щоб перемогти на турнірі, гравець повинен виграти 7 матчів. Переможці в одиночному розряді в цьому році отримають 3,85 млн доларів США.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *