Шевченко і Зеленський відреагували на перемогу України над Швецією

Перемога України над Швецією

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко назвав “історичним моментом” перемогу його команди над збірною Швецією в 1/8 фіналу Євро-2020 (2:1). Президент Володимир Зеленський заговорив про чвертьфінал, півфінал та фінал турніру.

“Хочу привітати всіх українських уболівальників з цим історичним моментом. Хлопці грали саме для них… Ми знаємо, що вся країна дивилася матч і вболівала за нас”, – сказав Шевченка після матчу.

За його словами, збірна України виходила на матч зі Швецією з іншою тактикою і системою гри: необхідно було убезпечити фланги і наситити зони, де шведи володіли перевагою. “Я вдячний футболістам за те, що вони виконали все ідеально”, – додав тренер.

Читайте также:   Олімпіада в Пекіні-2022: звучать заклики до бойкоту

Тренер також сказав, що збірній необхідна “віра і стійкість”, щоб пройти Англію в чвертьфіналі Євро-2020. За його словами, у англійців – “сильна команда з хорошими виконавцями і довгою лавкою запасних”.

Зеленський написав в Facebook, що вітати команду з цією перемогою — “велике щастя”.

“Ми пишаємося вами усією країною. Яке ж велике щастя написати це саме після перемоги. І отримати можливість написати ще раз. Після 1/4. Або після 1/2. А може і після фіналу Євро!” – додав президент.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *