Роналду забив неймовірний гол з висоти 2,56 метра (відео)

“Ювентус” виграв у “Сампдорії” – 2: 1

Нападник туринського “Ювентуса” і збірної Португалії Кріштіану Роналду забив ефектний гол в 17-му турі чемпіонату Італії.

На 45-й хвилині поєдинку з “Сампдорією” з рівним рахунком (1:1) переможним голом відзначився один з лідерів “Ювентуса”. Кріштіану Роналду після передачі Алекса Сандро в неймовірному стрибку головою переправив м’яч у ворота суперника.

Пізніше італійські журналісти підрахували, що Роналду в той момент вдалося підстрибнути на 71 сантиметр. Таким чином, вдарив по м’ячу форвард на висоті 2 метри і 56 сантиметрів.

Після поєдинку Кріштіану Роналду поділився своїми емоціями від забитого гола і гри.

– Стрибнув на 71 см? Я й не знав. Я дуже задоволений результатом, це була дуже складна гра, і “Сампдорія” сьогодні зіграла добре. Вся команда показала правильне ставлення до матчу. Це був хороший гол, і я радий допомогти команді трьома очками.

Читайте также:   Зникла після звинувачень у сексуальному насильстві китайська тенісистка вийшла на зв'язок

У мене були проблеми з коліном протягом місяця, але тепер це пройшло, і я відчуваю себе добре фізично. Я хочу допомогти “Ювентусу” виграти матчі і титули, – розповів Роналду в коментарі Sky Sport Italia.

Гол Кріштіану Роналду приніс “Ювентусу” перемогу над “Самдорією” – 2:1. Після 17-ти турів підопічні Мауріціо Сарри йдуть на першому місці в турнірній таблиці Серії А з 42 очками в активі (13 перемог, 3 нічиї, 1 поразка).

Гол Роналду в матчі “Сампдорія” – “Ювентус” – 2: 1

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *