Роналду вирвався з блокади на Мадейрі й потрапив в карантин в Турині

Зірка світового футболу з пригодами повернувся в розташування “Ювентуса”.

Більшість європейських клубів починає підготовку до продовження ігор у своїх національних чемпіонатах і клуби збирають гравців з усього світу.

Повернення зірки “Ювентуса” і збірної Португалії розтягнулося на кілька днів.

Футболіст полетів на рідну Мадейру ще в середині березня, відвідати маму, яка перенесла інсульт. Побувши вдома кілька днів Роналдо потрапив у коронавірусну блокаду, та так і залишився на весь це час на острові. Коли ж “Ювентус” оголосив про початок тренувань нападник зіткнувся з новою проблемою – за ним не зміг вилетіти його особистий літак. Він стояв у Мадриді та вилетіти в Турин не міг через обмеження польотів між Італією та Іспанією. Тричі пілоти запитували дозвіл на зліт і тричі отримували відмову.

4 травня дозвіл все ж-таки дали і Gulfstream G650 (вартістю 31,7 мільйонів євро) піднявся в небо. Результати першого перельоту на Мадейру і назад став есподіванкою. Роналду не повернувся. З салону винесли його особисті речі й вийшли помічники гравця. І тільки наступний рейс лайнера на острів доставив в Турин зоряного форварда.

Тепер, перед тим як приступити до тренувань, Кріштіану належить пройти двотижневий карантин в Турині, на який відправляють усіх прибулих іноземців, незалежно від їх статусу і зірковості.

Читайте также:   Українська тенісистка вперше у кар'єрі вийшла у чвертьфінал US Open

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *