Олімпійські ігри в Парижі вперше стануть вуглецево-нейтральними

Олімпійські ігри в Парижі

Олімпійські ігри-2024 в Парижі стануть першим спортивною подією в світі, яка не завдасть шкоди екології. Рада директорів міста затвердив кліматичну стратегію, згідно з якою захід буде вуглецево-нейтральним. Про це пише EURACTIV France.

Організаційний комітет почав підтримувати проекти, які вносять вклад в боротьбу з екологічною катастрофою. Наприклад, серед дій заявлені скорочення викиду парникових газів, використання поновлюваних джерел енергії для місць проведення Ігор і транспорту, звернення до тимчасових низьковуглецевої спортивних споруд. Незважаючи на те, що основна увага буде приділена міжнародним ініціативам, Париж також планує розвивати і місцеві ідеї, які «важливі в боротьбі зі зміною клімату і забезпечать інші переваги, такі як захист біорізноманіття та покращення якості життя громадян».

Читайте также:   Хабіб Нурмагомедов готовий прийняти вибачення від Макгрегора і битися з ним

Комітет вже запустив в роботу додаток Climate Coach, яке допомагає співробітникам зменшити вуглецевий слід на роботі і в повсякденному житті. А до 2022 року планується створити «калькулятор вуглецевого сліду» для спортивних заходів, що спонукає їх партнерів застосовувати принципи стійкості і нейтральності.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *