Хаві відіграв свій останній матч і залишив професійну кар’єру

Екс-хавбек каталонської Барселони і національної команди Іспанії Хаві відіграв свій останній матч у професійній футбольній кар’єрі.

Легендарний напівзахисник провів матч за катарський Аль-Садд в рамках азійської Ліги чемпіонів з іранським Пересполісом (0: 2).

39-річний гравець левову частку кар’єри провів у таборі каталонського клубу. За “блаугранас” Хаві грав з 1998 року по 2015 включно і за цей час він провів 767 матчів, в яких забив 85 голів. Починаючи з сезону 2015/16 хавбек виступав за Аль-Садд і встиг вийти на поле в 90 поєдинках і відзначитися 20 голами. За “червону фурію” Хаві зіграв в 113 матчах і забив 13 голів.

З Барселоною Хаві вісім разів ставав чемпіоном Іспанії, тричі вигравав Кубок країни і шість разів – Суперкубок. Також він є 4-разовим переможцем Ліги чемпіонів. Ще по два рази він виграв Суперкубок УЄФА і клубний чемпіонат світу, а в складі іспанської національної команди він в 2010 році завоював кубок чемпіона світу, а в 2008-му і 2012-му вигравав чемпіонат Європи.

Читайте также:   Можливо наступний бій Хабіба відбудеться в Абу-Дабі восени 2019

У складі Аль-Садда гравець став чемпіоном Катару сезону-2018/19, а також в 2017 році завоював Кубки наслідного принца Катару, еміра Катару і шейха Яссіму.

Читайте також: ЛЕГЕНДАРНИЙ ЗІНЕДІН ЗІДАН ЗНОВ ТРЕНУЄ МАДРИДСЬКИЙ “РЕАЛ”

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *