18-річний плавець, який здивував світ, взявши олімпійське золото

18-річний плавець, який здивував світ, взявши олімпійське золото

18-річний плавець з Тунісу Ахмед Хафнауі став справжньою сенсацією Олімпіади в Токіо. Він – перший представник Африканського континенту, який взяв золото на цих іграх. Хафнауі переміг в запливі на 400 метрів вільним стилем.

Незважаючи на те, що він ледве зміг пробитися у фінал, і йому дісталася не найзручніша восьма доріжка, в вирішальному запливі він обійшов австралійця Джека Маклафліна та американця Кирана Сміта, які взяли срібло і бронзу.

Хафнауі добре стартував і зміг зберегти темп, блискуче пропливши останні 50 метрів і показавши час 3 хвилини і 43,36 секунди, що на 3 секунди краще його персонального рекорду.

“Спочатку я дуже здивувався, що пройшов у фінал, а тепер не менш здивований, що отримав золото, – зізнався Хафнауі, – я повірив в це тільки коли торкнувся стінки і побачив, що я перший, але все одно я був дуже здивований, я такого від себе не очікував”.

Читайте также:   Сколько нужно "отрабатывать" любимые вкусности

Спортсмен був настільки вражений тим, що трапилося, що навіть не здогадався принести в басейн свою командну форму і отримав медаль, стоячи на подіумі в тренувальній майці і шортах.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *