Шоу має продовжуватися: брат Меган Маркл випустить документальний фільм

Цього тижня відбулася прем’єра документального серіалу про Меган Маркл та принца Гаррі — «Гаррі та Меган».

Спочатку нагадаємо, що батько та мати Меган Маркл познайомилися у Голлівуді. Відомо, що 24-річна Дорія Регланд підробляла в одній із телестудій, де 36-річний Томас Маркл працював оператором-постановником. На той момент він уже був у розлученні і мав двох дітей — дочку Саманту та сина Томаса-молодшого.

Томас-молодший виступив на Talk TV, в ефірі він негативно висловився про серіал. “Документальний фільм настільки далекий від істини на різних рівнях, що трохи тривожно. Говорити, що вона не має сім’ї, що не має батька, а Гаррі це підтверджує, просто смішно», — каже він.

Він також сказав, що зараз працює над власним документальним фільмом, щоб очистити репутацію їхньої родини. «Вона просто прибрала всю сім’ю під килим, ніби нас не існує, а потім збрехала, що в неї немає сім’ї, і збрехала, що в неї немає сім’ї, про яку вона завжди мріяла», — каже він. «Ми завжди були тут. Документальний фільм не відповідає дійсності. Саме це спонукало мене працювати з моєю власною виробничою командою і 2023 року випустити свій документальний фільм», – продовжив він.

Саманта також поговорила із видавництвом GB News про картину. “Ешлі (дочка Саманти – Прим. Ред.) брехали, саме моя сестра сказала їй, що вона не може піти на весілля”, – сказала Саманта. «Тому я відчувала, що вона маніпулює моєю дочкою, і це справді сумно, тому що моя дочка, схоже, причаїла образу і відчувала, що я була причиною, через яку вона не змогла прийти на весілля». До речі, сестри практично не спілкувалася з 2008 року, а 2017-го Саманта опублікувала скандальну книгу «Щоденник сестри принцеси-вискочки».

dev :