Кейт Уінслет стала новим глобальним амбасадора L’Oréal Paris

Британська актриса Кейт Уінслет призначена новим глобальним амбасадора марки L’Oréal Paris. Вона приєднається до інших представницям бренду – співачки Селін Діон, актрисам Ель Фаннінг і Джейн Фонда, а також до моделей Лії Кебеде і Су Джу Пак.

“Завдяки своєму таланту поширювати історії жінок і підтримувати тих, хто позбавлений голосу, Кейт Уінслет розділяє нашу причину перебування в L’Oréal Paris – допомогти жінкам усвідомити свою цінність, оспівати свою красу і зважитися бути самими собою,” – каже президент L’Oréal Paris, Дельфін Вiг’є-Ховасс.

Представники компанії також нагадали про недавню ситуацію, що сталася з Уінслет. Під час зйомок детективного міні-серіалу «Мейр з Істтауна» актриса заборонила режисерові Крейгу Зобель прибирати з кадру її опуклий живіт. Крім того, Кейт зажадала фотографів залишити її зморшки на афіші. Таким жестом актриса хотіла показати, що вона – звичайна жінка середніх років, без ретуші та корекції.

“Знадобилося багато зусиль, щоб досягти точки, в якій я не вибачаюся за те, ким я є, в якій я приймаю свої недоліки. Я рада приєднатися до сестринства L’Oréal Paris, щоб сказати: потрібна мужність і сила, щоб повірити, що ви гідні цього,” – зазначила актриса в офіційній заяві.

dev :