Ана де Армас повторила відразу два культові образи Мерилін Монро на прем’єрі біографічного фільму «Блондинка»

Учора в рамках 79-го Венеціанського кінофестивалю відбулася найочікуваніша прем’єра заходу – картини «Блондинка». Біографічний фільм у жанрі психологічної драми досліджує життя Мерилін Монро через призму її внутрішнього світу. І за головну роль у кінокартині Ана де Армас вже встигла здобути нагороду «Вихідної зірки Голлівуду».

І, звичайно, актриса просто не могла прийти на прем’єру в наряді, яке не відсилає до легендарних образів діви. Ана поєднала відразу два референси в одній сукні Louis Vuitton з плісированою спідницею. Рожевий колір вбрання та діамантове кольє Messika відсилають до образу Мерілін з фільму «Джентльмени люблять блондинок» (1953), а глибоке декольте та складання на ліфі – до «Сверблячки сьомого року» (1954). І перед нами – явно один із найкращих образів за всі дні 79-го Венеціанського кінофестивалю.

На платформі Netflix “Блондинка” з’явиться вже 28 вересня. До речі, фільму було надано рейтинг 18+, що сильно позначиться на його успіху. Кінокартину не зможуть показувати у більшості кінотеатрів, а кількість рекламних інтеграцій буде мінімальною. В інтерв’ю для L’Officiel Ана зізналася, що така новина шокувала її: «Не знаю, чому це сталося. Я можу назвати безліч набагато відвертіших фільмів чи шоу. Щоб достовірно розповісти історію Мерилін, нам важливо було чесно показати найінтимніші моменти її життя, які призвели до того, що вона зробила».

dev :