8 знаменитостей, яких жоден готель не хоче (чи не хотів) приймати

Hotel manager. A woman-reception made a mistake in the bill, shocked sitting in front of the monitor of computer. Funny face expression emotion feelings problems reaction, stress, fear

Ліндсі Лохан


Можливо, ви будете здивовані, дізнавшись, що Ліндсі Лохан заборонений в’їзд у дев’ять різних готелів в Америці
Більшість її злочинів засновані на її нездатності оплатити рахунки за готель. Мабуть, зірка просто не може розрахувати свій бюджет і витрачає більше, ніж заробляє.

Аманда Байнс

Ще одна проблемна молода актриса, у якої є схильність «виступати» в готелях. Це, мабуть, модне ставлення серед людей, що досягають слави.

Її вигнали з готелю за 600 доларів на добу «Рітц-Карлтон», який знаходиться поруч з Центральним парком в Нью – Йорку, за образу персоналу, руйнування її кімнати та, мабуть, за куріння марихуани, враховуючи неадекватний стан, в якому вона перебувала на той момент.

Чарлі Шин

Чарлі Шин поводиться неналежно? Згідно з повідомленнями, у 2010 році актор завдав понад 7000 доларів збитку люксу готелю «Plaza», в якому зупинявся.

Шин зняв спідню білизну і почав громити свою кімнату, як божевільний, поки його подруга кричала в шафі.

Кортні Лав

Багато хто чув, що Кортні Лав, безсумнівно, відома своїм званням «королева» вечірок.

І, вона, безсумнівно, виправдала своє звання під час перебування в “The Inn at Irving Place” в Нью-Йорку. Джерела заявили, що Кортні затопила підлогу, зруйнувала житло і залишила використані засоби жіночої гігієни та брудні голки всюди.

Том Круз

Попри те, що він не з тих знаменитостей, які виходять з-під контролю, як інші в цьому списку. Але у нього є інші слабкості, Круз пред’являє обурливі вимоги, такі як прохання звільнити весь ресторан, щоб він міг їсти наодинці, а також вимога до персоналу прикріпити чорну ізоляційну стрічку до камер безпеки, що ведуть до його люксу.

Емі Уайнхаус

 

Співачка, яка померла у 27 років від алкогольної інтоксикації, заслужила репутацію дуже неприємного гостя готелю.

Працівники готелів розповідають історію про те, що давним-давно прибиральники увійшли в її кімнату і виявили, що підлога буквально покрита цигарками і сміттям, та її брудним спідньою білизною, а ванна, де вона фарбувала волосся була вся чорна від фарби.

Мерая Кері

Просте оголошення імені Мераї Кері в вестибюлі готелю змушує коліна менеджерів тремтіти. Виявляється, попри те, що вона виглядає солодкою перед своїми шанувальниками, Мерая має свій суворий райдер для готелів.

Відомо, що в деяких готелях вона просила персонал замінити всі звичайні крани на золоті та навіть просила змінити унітаз у своєму люксі. Відомо навіть, що у неї вистачило нахабства попросити готель в Лондоні встановити тренажерний зал поруч з її люксом.

Рассел Кроу

Ми, безумовно, пам’ятаємо 2005 рік, коли Рассел Кроу втратив самовладання на деякий час з адміністратором готелю «Mercer» в Нью-Йорку, а потім кинув йому телефон прямо в обличчя.

Проти актора були пред’явлені звинувачення в нападі та зберіганні зброї (телефону). Кроу визнав себе винним у незначних звинуваченнях, вийшов з в’язниці та заплатив круглу суму за звинуваченнями у відшкодуванні шкоди.

Fiancoff :