САРГІС САРГСЯН, ЄВГЕН ЧЕРНЯК, ВІТАЛІЙ АСТАХОВ, ДМИТРО МІЛЮТІН, СЕРГІЙ ГОНЧАРУК: ЯК УКРАЇНСЬКІ БІЗНЕСМЕНИ ДОПОМАГАЮТЬ ЛЮДЯМ В СКРУТНІ ЧАСИ

Надання гуманітарної допомоги – пріоритет номер один для українського бізнесу. З кінця лютого 2022 року українські бізнеси та їхні власники почали допомогати українцям, що проживають в зонах активних бойових дій.

Бізнесмени Саргіс Саргсян, Євген Черняк, Віталій Астахов, Дмитро Мілютін та Сергій Гончарук впевнені, що громадський обов’язок бізнесу – підставити плече українському народові, оскільки, за їх думкою, це прямий обов’язок кожного.

Подивимось, як саме продовжують приходити напоміч українцям бізнесмени, що надихають всіх нас на підтримку.

Саргіс Саргсян

Саргіс Саргсян – президент Вінського центру глобальних комунікацій та стратегічних ініціатив, бізнес-експерт.

Саргіс Саргсян підтримував мешканців України, поставляючи гуманітарну допомогу, в тому числі й дитячий одяг та харчування, з таких країн, як Франція, Великобританія та Греція.

Зараз головну свою місію Саргіс Саргсян бачить у помічі громадянам, які потребують продуктів та ліків.

Саргіс Саргсян упевнений: «Незважаючи на складні часи, які переживає Україна, головне завдання українського бізнесу – підтримувати рівновагу в державі, зберігати робочі місця та інвестувати у розвиток країни».

Зупинятися у провадження гуманітарки українцям наразі і в майбутньому Саргіс Саргсян не збирається.

Євген Черняк

Читайте также:   Business Lunch с Деньги Плюс: Рейтинг ТОП-50

Євген Черняк – український бізнесмен, голова наглядової ради алкогольного холдингу Global Spirits.

Компанія Global Spirits не називає суму помічі українцям, проте в соціальних мережах можна помітити повідомлення про підтримку волонтерів, гуманітарку у виді води, ліків тощо.

Також Євгеній Чорняк разом з Help ЗП ЮА Фонд допомоги Запорізькому регіону з країн Європи організували хостели для перебування біженців у Польщі та приїзд лікарів із Ізраїлю в Запоріжжя для допомоги людям, які змушені були переїхати в місто з зон активних бойових дій.

Євген Черняк бере активну участь у благодійних івентах. В квітні у Варшаві на одному з таких благодійних бізнес-сніданків, де Євген виступив, було зібрано 80 тисяч гривень.

Крім того, початком російського вторгнення на територію України, компанія Global Spirits заявила про відгук ліцензії на виробництво продукції під своїми торговими марками в Росії.

Віталій Астахов

Читайте также:   Привітання зі Святою Пасхою від Ельвіри Гаврилової

Віталій Астахов – генеральний директор корпорації «Альба Верітас».

У перший місяць війни Віталій Астахов облаштував приміщення для прийому біженців до м.Одеси, які вже 10 місяців стають перевалочним пунктом для людей з окупованих міст України.

Він та його компанія неодноразово брали на себе забезпечення водою м. Миколаєва.

За перші три місяці війни було організовано постачання хліба для благодійних фондів, засобів гігієни для дітей та дорослих.

Один із дитячих будинків у березні був повністю забезпечений ковдрами, постільною білизною, харчуванням та іграшками.

Завдяки корпорації «Альба Верітас» були куплені та передані рації для наших військових та відправлено понад 500 комплектів ковдр та подушок.

Дмитро Мілютін

Дмитро Мілютін – власник галереї ароматів у центрі Одеси.

Майже весь прибуток віддає на закупівлю гуманітарки. Волонтерською діяльністю чоловік почав займатися з кінця лютого. В своїй крамниці він разом з сином та друзями збирає речі, в частності одяг для літніх людей.

Наразі 20 відсотків свого часу Дмитро присвячує роботі із парфумами. Інші вісімдесят – волонтерству.

Сергій Гончарук

Читайте также:   Collevox - бизнес по нотам: Business Lunch с Деньги Плюс 

Сергій Гончарук – засновник стоматологічних клінік First Dental Center у місті Одеса.

З перших днів війни Сергій Гончарук не зупиняв діяльність стоматологічної медичної допомоги у своїх центрах, команда продовжувала вести прийом ветеранів, а також надавати допомогу військовим ЗСУ та ТРО на пільгових умовах. Завдяки діяльності центру, здійснюється підтримка пенсіонерів міста, організовано регулярне постачання до них додому необхідних ліків та продуктів харчування. Також протягом усього воєнного часу здійснювалася гуманітарна поміч нашим захисникам, і вже 16-ий автомобіль виїхав на передову. Було організовано «Пункт незламності» для мешканців одного із багатоповерхових будинків міста Одеси.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 268

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *