Встановлюють свої правила: як будуть проходити хрестини доньки Меган Маркл і принца Гаррі

як будуть проходити хрестини доньки Меган Маркл і принца Гаррі

Меган Маркл і принц Гаррі самі вирішать, як будуть проходити хрестини малятка Лілібет. Королівський експерт стверджує, що вони пройдуть в США.

Герцог і герцогиня Сассекськi звикли чинити так, як вони хочуть. Наприклад, хрестини їх першої дитини Арчі пройшли потайки. А тепер, коли вони відмовилися від королівського титулу і переїхали в США, про їхнє особисте життя взагалі мало що відомо. Їхня донька Лілібет народилася в червні цього року, але ніхто досі не бачив, як вона виглядає. Меган Маркл і принц Гаррі явно не поспішають показувати обличчя малятка, тому шанувальникам залишається тільки набратися терпіння.

Королівський експерт Річард Фіцуільямс сказав, що відносини Гаррі і Меган з пресою помітно погіршилися після того, як їх сина Арчі хрестили таємно. Він також зазначив, що імена хресних батьків все ще не відомі. «Сассекськi заявили, що мають намір робити все по-своєму, і постійно це доводять», – повідомив він The Mirror. Експерт додав, що хрестини пройдуть в рідному штаті Меган Маркл.

Читайте также:   KISS Chocolaterie: история самого перспективного украинского проекта

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 14429

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *