Все, що потрібно знати про весілля грецького принца Філіпа

Минулими вихідними відбулося гучне королівське весілля. Грецький принц Філіп, хрещеник принцеси Діани, зв’язав себе узами шлюбу зі спадкоємицею мільярдного статку Ніною Флор. Пишна урочистість відбулася в головному кафедральному соборі Афін, а привітати молодят приїхали члени вищого суспільства.

Для молодят це було вже третє весілля. Як відомо, перше таїнство відбулося на гірськолижному курорті Санкт-Моріц у грудні 2020 року. Захід мав скромний формат у зв’язку зі строгими обмеженнями у Швейцарії і на ньому були присутні лише найближчі родичі пари. Вдруге пара відзначила весілля у британському графстві Кембріджшир у травні 2021 року. Вечірку організувала журналіст Vogue Еліс Нейлор-Лейланд та її чоловік Том у їхньому будинку, Stibbington House. Незважаючи на скромний формат перших двох весіль, третю церемонію пара вирішила провести з більшим розмахом.

Читайте также:   Что подарить на Новый Год?

Як весільну сукню наречена обрала образ із білої шовкової муарової тафти з колекції Chanel осінь-зима 2021/2022. Сукня була прикрашена довгим шлейфом, тюльовою вуаллю, ніжною вишивкою із кристалів та бантом на грудях. Акцентом образу стала старовинна сімейна тіара, що передавалася по лінії нареченого.

Вітаємо пару!

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 3

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *