“Укрзалізниця” запустить додаткові поїзди в різні напрямки на Великдень і на травневі свята

Але незважаючи на це з року в рік проблема одна – купити квитки на свята – той ще квест. Існує кілька способів виходу з ситуації.

Квитків немає

Якщо ви зайшли на сайт і по вашому запиту немає квитків, то потрібно через деякий час зробити це повторно. Буває так, що користувач вибрав квиток, але не сплатив його. І тоді на сайті знову з’являються доступні місця.

Зняття броні

Бронь на квитки знімається за 24 години до відправлення поїзда з початкової станції. Квитки краще перевіряти за 9, 6, 3 і 1 годину до відправлення.
Крім того, можна очікувати появи нового вагона. “Укразалізниця” часто додає вагони до поїздів, які користуються високою популярністю.

Інша станція

Ефективним допоміжним чинником буде, якщо ви спробуєте купити квиток на іншій станції, например не на “Київ Пасажирський, а на” Протасів Яр “, або взагалі в касі іншого міста на маршруті поїзда. Буває так, що від початкової станції немає квитків, а на наступній зупинці вони з’являються.

Подолайте якусь відстань на міський або приміській електричці, скористайтеся автобусом, щоб дістатися до потрібної станції.

Читайте також: В ОДЕСІ ПЛАНУЮТЬ ЗДАТИ В ОРЕНДУ УСІ ПІЩАНІ ПЛАЖИ

Fiancoff :