У Всесвіту завжди на нас більш грандіозні плани

У житті ми часто маємо справу з несподіванками, що змінюють наші плани та відчиняють двері до нових можливостей. Наша гостя Катерина — яскравий приклад того, як іноді Всесвіт має для нас власні грандіозні плани. У цьому інтерв’ю ми обговоримо, як вона адаптувалася до нових обставин та продовжує слідувати своїм творчим мріям, попри несподівані повороти долі.

Катерино, ми знову раді вітати вас у редакції. Вже трішки в іншому, більш доповненому (сміється) амплуа. Ви також приєднались до мейнстриму бейбібуму?

Привіт! Виходить, що так (сміється). Одразу скажу, що це було як сніг на голову. Ми бачимо зараз багато красивих та романтичних історій про заплановані та намальовані у мріях вагітності. Але в цей раз – це не мій випадок. Може, мій чоловік тихенько планував, але поки в цьому не зізнається (сміється).

А ми так розуміємо, що плани на життя у вас були геть інші?

Абсолютно! Всі, хто за мною слідкує останні 2 роки, знають, що я мама трьох чудових діток, яка почала кар’єру співачки. Мені здавалося, що я свою місію з народження дітей вже виконала і перейшла до втілення своїх творчих мрій. Це постійні уроки з вокалу, підбір та записи пісень, зйомки кліпів. Загалом, прекрасне, атмосферне, артистичне життя. Але, як кажуть, «не так сталося, як гадалося» (сміється). У Бога на мене виявилися більш масштабні плани і зародився новий суперпроєкт — нове життя (сміється).

Розкажіть про ваші відчуття та думки, коли зрозуміли, що носите під серцем життя.

Читайте также:   IKEA випустила подушку, яка трансформується в плащ

Я спочатку абсолютно не відчула ніяких змін. І це дивно, бо я мама з досвідом (сміється) і такі речі точно не могла пропустити. Певно, я була так захоплена творчим процесом, а це точно на той момент було абсолютно нове для мене, що легкі запаморочення та дратівливість списувала на перевтому і типу «нещирість людей». Ми з командою якраз були в потужному процесі знімання кліпу на пісню «Титани». І був досить високий темп. Тому що треба було дуже швидко завершити всі знімальні процеси і повертатися до моїх діток. Ми завершили, я повернулася. А далі, як у казці (сміється). Я дізналася про свою вагітність. Перша реакція — «приїхали». Друга реакція — зателефонувати моїй менеджерці і розказати, що ми «приїхали». Менеджерка посміялася і каже: «Катя, у мене для тебе дві хороші новини. Перша — ти не захворіла якоюсь невідомою виснажливою хворобою (скажу чесно, були такі думки), а навпаки, здорова як ніколи. Друга — люди не такі погані, як тобі здавалося. Просто в тебе трапилася загострена реакція». Третя реакція — радість від усвідомлення, що я — здорова, люди — не погані та в тобі зародилося нове життя. Але ж як тепер поєднати творчі амбіції, виховання дітей та вагітність? Задачка з зірочкою (сміється).

Давайте трішечки повернемось до Каті — співачки. Є чудовий проєкт BOBOVA. В минулій статті ви розказали, що співаєте про жінку в усіх її проявах. А як ви думаєте, чи вплине нове материнство на стиль та репертуар?

Читайте также:   Новости за 26 марта от Деньги Плюс

Всі події в житті впливають на світогляд та відчуття. До речі, в мене є ще не заспівана та не записана колискова. Ніжна, лагідна, глибока. Її для мене написала моя подруга TAYANNA. Впевнена, що після народження четвертої дитинки я її запишу першою. Але в період до останньої вагітності мені більше хотілося показати чуттєву жінку, аніж жінку-матір. Ви це можете побачити та почути у піснях «Дика Орхідея» та «Титани».

Дуже цікаво спостерігати за вами зараз і ще цікавіше після народження дитинки. Прямо як перехід на новий рівень у грі (сміється). Як ви плануєте тримати баланс між мріями, планами та обов’язками?

Читайте также:   Земфира Орлова: Я не люблю шаблоны

Абсолютно точно, ні в якому разі не відмовлятися від мрії та своїх творчих планів! Прислухатися до своїх відчуттів, знаходити баланс між «хочу» та «хочу, але трішки згодом» (сміється). Робити все в задоволення та в ресурсі. Тоді я зможу всю свою позитивну жіночу та материнську енергію подарувати і своїй родині, і вам, мої любі шанувальники.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 52

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *