Стартував груповий етап The International 2019, переможець отримає мінімум $15 млн

Сьогодні, 15 серпня, в Шанхаї стартував груповий етап The International 2019, найбільшого змагання з Dota 2 і одного з найважливіших подій у світі кіберспорту

Наступні 10 днів 18 найсильніших команд з усього світу будуть боротися за найпрестижніший титул чемпіона і значний призовий фонд, який на момент написання цих рядків уже перевищує $ 33 млн.

Серед інших колективів The International 2019 – Virtus.pro і Natus Vincere, в складі яких виступлять наші співвітчизники.

Груповий етап чемпіонату The International 2019 з вибуванням двох команд пройде з 15 по 18 серпня включно. Нагадаємо, з двох груп в плей-офф вийде 16 команд (по вісім команд у верхній і нижній сітках), а основна подія розігрується по системі з вибуванням після двох поразок (формат Double Elimination). Матчі йдуть до двох перемог, за винятком перших ігор в нижній сітці. Гранд-фінал – до трьох перемог.

Читайте также:   У Верховній Раді підписали меморандум про ринок землі

Говорячи про призовий фонд, збори до цих пір продовжуються, так що є всі шанси, що в кінцевому підсумку він перевищить психологічну позначку в $ 35 млн.

Розклад і результати матчів є на офіційному сайті Dota 2. Дивитися матчі онлайн можна на Twitch, де ведуться трансляції на трьох мовах (англійською, російською та китайською).

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *