Середньострокові торгові тактики

Питання про стратегію, напевно, одне з найбільш поширених в моїй практиці. Який аналіз застосувати і яку тактику підібрати для створення максимально вигідних умов торгівлі? На жаль, ідеально підібраної стратегії для кожного не існує. Запорука успішної торгівлі на ринку – тактика плюс сам трейдер. Самодисципліна, особисті якості та амбіції безпосередньо впливають на результат роботи будь-якої стратегії.

Але все ж, на ринку фінансів існує декілька тактик – вони діляться по різних категоріях. Сьогодні ми обговоримо стратегію, яка безпосередньо залежить від тимчасових рамок її використання. Ми вже приділяли час короткостроковим торговим стратегіям, нагадаю, що це стратегія для торгівлі в рамках одного дня. Сьогодні ми поговоримо про середньострокові торгові стратегії.

Читайте также:   Краса врятує світ: Марина Соловйова

Прийнято вважати, що термін дії середньострокової торгової тактики – починаючи від одного дня і закінчуючи тижнем. Напевно, це друга за популярністю стратегія, після короткострокової, особливо для новачків. Середньострокові торгові тактики можна назвати найбільш оптимальними, якщо орієнтуватися на співвідношення витраченого часу і отриманого прибутку. У порівнянні з короткостроковою стратегією, при середньостроковій, емоційні і тимчасові ресурси витрачаються мінімально, а прибуток при цьому максимальний.

Середньостроковий торговий прибуток хороший для більш глибокої аналітики і використання технічного та фундаментального видів аналізу. Так як термін такої тактики досить тривалий, трейдер встигає вникнути в суть торгівлі, накреслити план дій і плавно увійти в ринок, отримуючи збільшений дохід. Середньострокові торгові тактики як ніколи вчать самодисципліни і сприяють розвитку більш масштабної торгівлі для самого трейдера.

Читайте также:   Деньги Александра Македонского

Плюси:

+ можна відкрити лише одну, але успішну операцію, і отримати максимальний прибуток;

+ немає прив’язки до ринку протягом дня. Для оптимальної торгівлі знадобиться всього кілька разів на день стежити за роботою ринку;

+ немає необхідності користуватися великою кількістю індикаторів, замість цього важливо вчасно розпізнати актуальний тренд;

+ можлива торгівля на декількох парах.

Мінуси:

– ймовірність завищених просадок;

– щоб торгувати на декількох парах, потрібно мати великий депозит із закладеними ризиками;

– тестування стратегії може зайняти більше часу, ніж при короткостроковій тактиці.

В цілому середньострокові торгові тактики одні з найбільш популярних. Вони підходять, як і новачкам, які вже спробували себе в трейдингу в рамках одного дня, так і для більш досвідчених трейдерів. Основною перевагою такої стратегії є низькі тимчасові і емоційні витрати, при цьому прибуток може бути в кілька разів вище, ніж при використанні короткострокової тактики. Середньострокова стратегія вимагає більш глибокого аналізу ринку, при цьому трейдер має можливість підвищувати свій рівень професіоналізму і самодисципліни.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 44

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *