Поради для інвесторів-початківців

Якщо Ви замислилися про інвестування – Ви вже на правильному шляху! І не важливо, є у вас необхідний капітал на даний момент чи ні, вирішили Ви, який спосіб інвестування вибрати або все ще в роздумах. Головне – мислити ширше і концентрувати свої сили відразу на декількох джерелах доходу.

Як це зробити?

Перша і найголовніша інвестиція – в себе. Не шкодуйте грошей на додаткове навчання, покупку книг, фізичний розвиток, здоров’я та інше. Без руху і розвитку немає результату. Тому наповнюючи себе як духовно, так і фізично, Ви точно не програєте. Не забувайте про розширення своїх кордонів. Ідеальний спосіб дізнатися щось нове або зарядитися енергією – нова подорож.

Читайте также:   Где лучше остановиться в чужом городе. Часть 2: Полезные Советы

Завжди стрибайте вище своєї голови. Виконуйте роботу не на 100%, а на 110%. Привчайте себе шукати різні варіанти рішень і способи заробити більше. Знайдіть правильне оточення. Як кажуть: “Ти – той, хто тебе оточує”. Спілкуйтеся з цікавими та успішними людьми, вступайте в дискусії і баталії, вчіться доводити свою думку – так Ви станете морально сильнішим.

Робіть ставку на розумову працю – вона зараз на піку популярності. Першим завданням успішного інвестора є аналіз і розбір варіантів інвестування. Необхідно чітко зважити всі “за” і “проти”, перш ніж вкладати свої кошти куди-небудь.

Перед тим, як вибрати спосіб для інвестування, визначте свою кінцеву мету. Яку суму Ви розраховуєте отримати, який термін для цього виділяєте і скільки часу для реалізації плану готові віддавати щодня. Грамотно поставивши собі за мету ще на етапі вибору, Ви точно прийдете до потрібного результату.

Читайте также:   Новости от Деньги Плюс за 5 ноября

Отримати свій перший стартовий капітал для інвестування, можна відкладаючи мінімум 20% з кожного свого доходу. Цей відсоток розрахований не навмання, адже в процентному співвідношенні, Ви швидше за все навіть не відчуєте цієї різниці в бюджеті. Зате крок за кроком, Ви зможете накопичити свій власний капітал.

Не варто звертатися за грошима для інвестування в банк, брати кредити – надто ризиковано для такої справи. Не потрібно покладатися і на допомогу з боку, наприклад, брати гроші у батьків. Заробляючи самостійно, і грамотно відкладаючи кошти, розпоряджатися стартовим капіталом стане складніше, але і в рази ефективніше.

Читайте також: ВИДИ ПСИХОЛОГІЧНИХ ПОМИЛОК ТРЕЙДЕРІВ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *