Меган народила дівчинку

Меган Маркл народила дівчинку

Герцогиня Сассекська Меган народила другу дитину, дівчинку, яку вона і її чоловік принц Гаррі назвали на честь королеви Єлизавети II і принцеси Діани. Про це повідомляється на офіційному сайті пари Archewell.

Лілібет «Лілі» Діана Маунтбеттен-Віндзор народилася в п’ятницю, 4 червня, о 11:40 ранку за місцевим часом в лікарні Санта-Барбара Котедж в Каліфорнії. При народженні дiвчинка важила близько 3,5 кілограм, при цьому Гаррі був присутній на пологах. Уточнюється, що зараз мати і дитина перебувають в повному здоров’ї, їх уже виписали з госпіталю додому.

Новонароджена була названа в честь її прабабусі, королеви Великобританії, чиє сімейне прізвисько – Лілібет. Друге ім’я дівчинки, Діана, було вибрано на честь улюбленої покійної матері принців Гаррі та Вільяма, принцеси Уельської. Таким чином, частково припущення букмекерів виправдалися. Букмекери вважали найбільш ймовірними варіанти Філіпа, в честь недавно померлого принца Філіпа, і Діана – в пам’ять про матір принца Гаррі, принцесу Діану.

Читайте также:   Стала відома дата виходу документального серіалу Меган Маркл та принца Гаррі

«4 червня ми були благословенні появою нашої дочки Лілі. Вона більше, ніж ми могли собі уявити, і ми вдячні за любов і молитви, які нам надсилали мешканці з усього світу. Дякую за вашу незмінну доброту і підтримку в цей особливий час для нашої родини», – йдеться в подячному посланні від герцога і герцогині Сассекських.

Дівчинка займе восьме місце в лінії престолонаслідування після діда – принца Чарльза, дядька – принца Вільяма, його дітей – принца Джорджа, принцеси Шарлотти і принца Луї, батька – принца Гаррі і брата – Арчі Харрісона. Вона стала одинадцятою правнучкою Єлизавети II.

Поки невідомо, чи отримає дівчинка будь-який титул. У її старшого брата, Арчі Харрісона, титулу немає. Згідно з однією з версій, цього не захотіли самі батьки, які хотіли спокійного життя для дітей.

Читайте также:   Деньги Плюс: Яна Роговская - подполковник медицинской службы Национальной гвардии Украины

Принц Гаррі і Меган Маркл оголосили, що очікують другу дитину 14 лютого 2021 року. Під час інтерв’ю з Опрою Вінфрі в березні вони розкрили стать дитини.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1684

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *