Людмила Аржанухіна – керівник компанії «Ролети України»

Людмила Аржанухіна – керівник компанії «Ролети України»

Людмила Аржанухіна – керівник компанії «Ролети України»

Як ви прийшли в цей бізнес? Розкажіть про компанію і вашу роль у ній.

Стартом мого кар’єрного шляху в компанії була посада юрисконсульта в 2009 році. Важливим фактом є те, що це – сімейний бізнес, і я завжди прагнула створювати і розвивати. А починала з самих азів: вчилася робити замір, тримати в руках інструмент і користуватися ним. І взагалі, я по натурі людина цілеспрямована, тому для мене почати щось робити і не довести до кінця – означає видатися безпорадною. А я вважаю це неприпустимим.

Багато про компанію говорити не буду. Скажу тільки, що ми почали свою діяльність ще у 1998 році і були одними з перших, хто пропонував подібну продукцію за європейськими стандартами на ринку України. Зараз ми йдемо в ногу з сучасними технологіями і задаємо тенденції на ринку.

Що стосується моєї ролі – я не «начальник». Я – частина команди, зі своїми цілями і завданнями.

Наскільки складно очолювати таку велику компанію і бути успішною бізнес-леді?

Часом неймовірно складно бути главою компанії. Адже потрібно управляти досить великим виробництвом, налагоджувати довгострокові відносини з клієнтами, вибудовувати активну маркетингову політику, оскільки наша основна мета – клієнтоорієнтованість. Основною концепцією нашого бізнесу є найбільш повне вивчення потреб клієнта в сфері сонцезахисних виробів. І я докладаю максимум зусиль, щоб ми були першими у своїй справі.

А щодо успішної бізнес-леді – ні, не складно. Найголовніше – бути впевненою у своїх силах і знати, що робити, як робити, а потім взяти – і зробити. (Посміхається.)

Як поєднати бізнес і сім’ю?

Моє кредо – тайм-менеджмент. У мене завжди все по поличках. Кожен день розписаний у записнику, і я знаю, де точно буду у певний час. Я намагаюся максимально розділити роботу, пов’язану з домашніми обов’язками, і ту, котра стосується бізнесу. А ще – мені дуже допомагає моя мама, за що їй величезне спасибі.

Поділіться з нашими читачами порадами щодо ведення бізнесу.

Найголовніше, на чому хотіла б наголосити: перш ніж почати свою справу, знайдіть те, що вам дійсно до душі. Запевняю вас, якщо ви не отримуєте задоволення від того, чим займаєтесь – ви просто витратите час даремно. Також важливим є персонал. Я працюю тільки з кращими.

Якщо підсумувати – у вас повинно бути всього три речі:

• Мета

• Команда

• Ентузіазм

Що, на ваш погляд, потрібно жінці, щоб домогтися успіху?

Все те ж саме, що і чоловікові. Головне – це впевненість у собі. Дівчата, вірте в себе, і все у вас вийде!

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.