Lego випустить набори з квартирами героїв серіалу «Друзі»

Lego випустить набори з серіалу «Друзі»

У 2019 компанія Lego випустила конструктор, натхненний серіалом «Друзі». Тоді в наборі був легендарний інтер’єр кав’ярні Central Perk і шість фігурок головних героїв. Тепер Lego вирішила створити ще один набір – на цей раз з квартирами персонажів.

Всього в конструкторі 2 048 деталей. У ньому так само залишилися всі фігурки з шоу: Моніка в фартусі, Рейчел в картатій спідниці, Росс в шкіряних штанях, Фібі в квітковій кофті, Джоуї в багатошаровому образі, Чендлер в костюмі з краваткою і навіть Дженіс в топі з леопардовим принтом.

“Після успіху першого набору Lego Ideas Central Perk ми хотіли також віддати данину другій не менш значущій локації серіалу – квартирам головних героїв. У процесі роботи ми вивчали фото зі знімального майданчика, а також багато разів переглядали епізоди, щоб якомога ретельніше відобразити в наборі всі деталі і найбільш вражаючі моменти. Одним із завдань було знайти рішення, як представити деякі деталі, які змінюються в ході шоу і з’являються в одних епізодах, але їх немає в інших,” – зазначив дизайнер компанії Андерсон Уорд Грабб.

Читайте также:   САМЫЕ РЕДКИЕ ЗОЛОТЫЕ МОНЕТЫ(Ч.2)

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 39

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *