Lego показали колекційний набір на підтримку представників ЛГБТ-спільноти

Lego показали набір на підтримку ЛГБТ-спільноти

Lego випустять райдужний колекційний набір на підтримку представників ЛГБТ-спільноти під назвою Everyone Is Awesome. До нього увійшли райдужний водоспад-платформа і 11 фігурок людей, пофарбованих у відтінки, відповідні квітам водоспаду. Кольори платформи поєднують в собі райдужний прапор ЛГБТ, смуги блакитного, білого і рожевого кольорів символізують трансгендерне співтовариство, а смуги коричневого і чорного кольорів відображають різноманітність відтінків шкіри представників ЛГБТ-спільноти.

Майже всім фігуркам не присвоєно конкретну стать. Тільки один персонаж фіолетового кольору виділяється пишною перукою, яка, за словами дизайнера набору Меттью Ештона, «є очевидним кивком у бік приголомшливих драг-Квін».

«Коли я ріс дитиною ЛГБТК+, мені говорили, з чим я повинен грати, як я повинен ходити, як я повинен говорити, що я повинен носити, – посил, який я я завжди отримував, означав, що якимось чином я був “неправильним”. Намагатися бути кимось, ким я не був, було виснажливо. Шкода, що в дитинстві я не дивився на світ і не думав: “Все буде добре, для мене знайдеться місце”. Шкода, що я не чув інклюзивних висловлювань, в яких би йшлося: “Всi [люди] приголомшливі”».

Читайте также:   Новости за 13 апреля от Деньги Плюс

Набір Lego Everyone Is Awesome надійде в продаж 1 червня, в перший день Місяця гордості. Придбати набір зможуть тільки люди, які досягли 18 років.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *