KSENIASCHNAIDER і Аdidas Originals представляють сміливу колаборацію

У масштабній співпраці Adidas Originals об’єднався з українським модним брендом KSENIASCHNAIDER, щоб представити сміливу колекцію. Ця співпраця є значущим кроком для української модної індустрії, відкриваючи нові можливості на світовому ринку. Колекція, переосмислює сигнатурні елементи стилю Adidas через призму унікальної філософії дизайну KSENIASCHNAIDER.

Дар'я Білодід, чемпіонка з дзюдо, обрана обличчям кампанії Adidas X KSENIASCHNAIDER

Дар’я Білодід, чемпіонка з дзюдо, була обрана обличчям кампанії Adidas X KSENIASCHNAIDER

Особливі штрихи колекції

Спільна колекція поєднує неповторний підхід KSENIASCHNAIDER “дизайн без дизайну” із визначними особливостями бренду Adidas. Денім стає центральним елементом, представляючи джинси, куртки та сукні з ефектом обрізаних країв, крій оверсайз та ідіосинкратичними деталями. Крім того, колекція пропонує інноваційні інтерпретації класичних елементів adidas, таких як adiColor tracksuits з дивовижним печворком.

Також пропонується новий погляд на іконічні кросівки adi2000, Forum Mid та Superstar. Лінія аксесуарів перетворює чорний денім у несподівані силуети, доповнюючи їх флуоресцентно-жовтими шипами в стилі футбольних бутс.

Філософія що народилась в співпраці

Засновниця KSENIASCHNAIDER, українська дизайнерка Ксенія Шнайдер, висловила своє захоплення співпрацею, підкреслюючи впровадження сигнатурних елементів бренду. Колекція включає “пасхалки”, демонструючи іронічний підхід, який визначає сутність обох брендів.

Співпраця означає прорив для української модної індустрії, доводячи, що місцеві бренди можуть успішно співпрацювати з глобальними гігантами. Колекція вже отримала позитивний відгук у всьому світі, показавши більш ніж приголомшливі результати з точки зору продажів з моменту запуску 1 липня. В Україні, де колекція стала доступною з 1 вересня, реакція була неймовірною, особливо полюбились українцям кросівки, сумки, штани та джинси, які миттєво зникли з полиць.

KSENIASCHNAIDER та Білодід

Рекламна кампанія, що заслуговує особливої уваги

Дар’я Білодід, чемпіонка з дзюдо, була обрана обличчям кампанії Adidas X KSENIASCHNAIDER. Рішення було прийняте спільно з українським відділом Adidas, прагнучи продемонструвати універсальність та міський шарм колекції. Енергійна та спортивна українка Білодід ідеально вписується в етос колекції.

Здобувши успіх з колаборацією Adidas, Ксенія Шнайдер дивиться в майбутнє, намічаючи можливі співпраці з іншими глобальними брендами. Хоча конкретні деталі залишаються в секреті, намір Шнайдер розширювати межі в модної індустрії є очевидною.

Читайте также:   Мінімізація ризиків при самостійній торгівлі

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 13

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *