Як правильно вибрати торгову стратегію

Успішні люди вже давно отримують додатковий дохід за допомогою трейдерства. Щоб заробляти вагомий прибуток на фінансових ринках, кожному трейдеру, в першу чергу, потрібно визначитися з торговою стратегією. Торгова стратегія – це чітко вибудуваний алгоритм роботи для отримання максимального прибутку. Вона заснована на детальному аналізі ринку і включає стандартні правила, за якими трейдер буде торгувати в подальшому.

Вибрати торговельну стратегію не так вже й просто. Справа в тому, що немає ідеальної системи і схеми, по якій можна було б торгувати кожному. Створення торгової стратегії – це індивідуальний процес, який підлаштовується особисто під кожну людину. На стратегію впливає тип мислення, психологічна підготовка і характер.

Читайте также:   Деньги Плюс: интервью с Михаилом Чаплыгой (часть вторая)

Першим кроком для вибору торгової стратегії може стати самоаналіз – це прекрасний спосіб адекватно оцінити самого себе.

Щоб почати розробку стратегії, визначитеся з вступними даними:

– Наявність вільного часу і свій пріоритетний час для відкриття угод.

– Сума депозиту. Підрахуйте, яку суму маєте на даний момент, і якою ви готові ризикнути.

– Досвід в трейдерстві. Запишіть відомі вам інструменти аналізу ринку.

– Натура. Визначте почуття, яке в вас переважає – страх або жадібність.

– Найбільш цікаві для вас способи аналізу ринку.

Після самоаналізу, можна отримати досить даних, щоб без шкоди для себе, вибрати зручну стратегію торгівлі. У кожного трейдера, як і людини, є свої сильні і слабкі сторони. Той, хто зможе правильно застосувати свої навички, зможе отримувати високий дохід у майбутньому. Враховуйте свої вигідні сторони як фахівця і підбирайте стратегію під темперамент характеру. Ідеально поєднуючи техніку і ірраціональну торгівлю, можна створити відповідну стратегію саме під вас.

Читайте также:   Чорнобиль – від дня трагедії минуло 35 років!

Як тільки ви визначилися зі стратегією, створіть всі умови для її втілення. Заведіть щоденник, де можна розписати плани на найближчий місяць, з докладними завданнями на тиждень і день. Так стежити за дисципліною і чітко слідувати стратегії буде набагато простіше. Не забувайте підводити підсумки – виберіть зручний для вас період і завжди проводьте аналіз виконаної роботи. Якщо результати не вражають, завжди вносіть зміни в уже наявну стратегію, пробуйте нові варіанти і методи роботи. Шукайте свіжі межі своїх навичок і завжди впроваджуйте в торгівлю!

Читайте також: ПОРАДИ ДЛЯ ІНВЕСТОРІВ-ПОЧАТКІВЦІВ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *