Як правильно аналізувати ринок Форекс?

Часто мене запитують, з чого почати на ринку? Який перший крок зробити, для високоприбуткової торгівлі? Перед тим, як рватися в бій з головою, зверніть увагу на аналіз ринку. Іноді кроки міряються не їхньою кількістю, а якістю, і це саме той випадок. У торгівлі на ринку 70% залежить від його початкового аналізу. Чому? Зараз дізнаєтеся.

Здавалося б, я не раз згадував, як важлива стратегія брокера в торгівлі на ринку Форекс. Запорукою успішної стратегії, в свою чергу, стають аналітичні дані, зібрані в ході того самого аналізу ринку. Скільки не говори, а брокери все одно нехтують цією важливою складовою. Так, зараз існує безліч торгових стратегій, в основі яких лежать ті самі, вже зібрані кимось аналітичні дані — їх, в кращому випадку, можна купити, а в гіршому – просто скопіювати. Але сила трейдера лежить в його особистій торговій стратегії, тому, як і раніше, я рекомендую самому заглибитися в аналіз ринку і найкращим чином внести його в індивідуальну стратегію, яка підійде вам за всіма параметрами.

Отже, аналіз ринку ділиться на:

– технічний – на основі графіків і чартів;

– фундаментальний, який включає використання економічних індикаторів і актуальних подій.

Технічний аналіз буває ручний або автоматизований. При ручній системі аналізу, трейдер сам на основі індикаторів приймає рішення купівлі/продажу валюти. Автоматизований аналіз має на увазі створення певних рамок для програми і закладає спосіб реакції на той чи інший сигнал ринку. Вибираючи між двома варіантами, потрібно врахувати, що ручна система не виключає психологічний фактор, на відміну від автоматичної.

Брокерам, які використовують фундаментальний аналіз, завжди варто тримати руку на пульсі і стежити за актуальними подіями в світі, які так чи інакше впливають на валютну пару. В основу фундаментального аналізу лягають такі показники, як:

– процентна ставка;

– безробіття;

– рівень ВВП та інші…

Насправді, не можна провести повний аналіз ринку Форекс, використовуючи лише один з перерахованих вище видів. Вдала торгова стратегія будується на симбіозі технічного і фундаментального аналізів. Приступаючи до аналітики ринку, брокеру необхідно якісно вивчати обидва види аналізу і вдало поєднати їх в стратегію, яка принесе колосальний прибуток в майбутньому.

Читайте также:   У Верховній Раді підписали меморандум про ринок землі

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *