Головним редактором Washington Post вперше стала жінка

редактором Washington Post стала жінка

Слідом за Reuters News, газета The Washington Post теж зважилася на зміни в колективі. Вперше за 143-річну історію видання керувати відділом новин буде жінка – Саллі Бузбі. Журналістка змінила на посту Мартіна Барона, який покинув газету в кінці лютого.

“Я думаю, що у The Washington Post є реальна можливість стати на чолі формування майбутнього журналістики в цифрову епоху. Газета завжди славилася сильною фактичною роботою,” – зазначила Бузбі.

З 2017 року Саллі очолювала Associated Press, займаючись глобальною новинною діяльністю видання, яке створює контент для більш ніж 15 000 новинних агентств.

У 2013 році, коли The Washington Post придбав засновник Amazon Джефф Безос, відділ новин газети був розширений. Пізніше були проведені цифрові операції – зараз у видання близько трьох мільйонів передплатників тільки у віртуальному форматі.

Читайте также:   Збираємо дітей до літнього табору: що треба знати!

Вперше скляну стелю в The Washington Post пробила Кетрін Грем. Після смерті чоловіка, в 1963 році вона стала президентом компанії. Також Грем вважається однією з перших жінок-видавців у Америці.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2269

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *