Довгострокові торгові стратегії

Не буває трейдера без стратегії. Вона може бути провальна або успішна, ви можете її дотримуватися чи ні, але торгівля на фінансових ринках починається саме зі стратегією. На жаль, ідеальної стратегії для кожного трейдера просто не існує. А все тому, що тактика підбирається індивідуально, виходячи з особливостей самого трейдера, включаючи розмір його депозиту, характер і тип темпераменту. В тому числі, при виборі торгової стратегії, трейдер в першу чергу звертає увагу на бажану періодичність торгівлі. Ми вже розбирали короткостроковий і середньостроковий види торгових стратегій. А сьогодні ми приділимо час тому, коли це відбулось востаннє – довгострокові торговельні тактики.

За назвою ясно, що це найтриваліший з усіх можливих видів стратегій. Довгостроковими тактиками вважаються ті, які можуть бути застосовні в практиці від декількох тижнів до декількох місяців. Особливість цієї стратегії полягає в глибокому аналізі ринку. Такі трейдери вибирають довгострокову стратегію і проводять колосальну підготовчу роботу, перед тим як приступити до її виконання. Адже, торгуючи з використанням тривалої тактики, трейдери можуть розраховувати на високий дохід, за умови чіткого дотримання заздалегідь підготовленої стратегії.

Читайте также:   Українсько-американська ракета Alpha від компанії Firefly Aerospace успішно пройшла передпольотні випробування

Плюси довгострокових торгових стратегій:

трейдер має можливість укладати угоду в будь-якій точці світу і перевіряти справи на ринку всього 1 раз в день, якщо угода була відкрита, наприклад, на тиждень;

– великий розмах цін при тривалій торгівлі, що пророкує трейдеру великі доходи;

– такий вид торгівлі в рази збільшує компетенцію і зібраність трейдера.

Мінуси:

– ймовірність підвищеного ризику, при укладанні збиткової угоди;

– необхідність залучити великий розмір депозиту;

– хоч і емоційне напруження при такому вигляді тактики менше, ніж при денній торгівлі, вплив емоцій може також зіграти фатальний жарт.

Вибираючи за основу довгострокову торговельну стратегію, Ви точно поринете в світ справжнього трейдингу: з глибоким і різноманітним аналізом ринку, з почуттям розпізнавання трендів, що дасть краще зрозуміти і відчути ринок. Для довгострокової торгівлі важливо повне занурення в стратегію і чітке дотримання плану стратегії. Саме такі навички та здібності зроблять вас ще більш професійним трейдером, а вдала стратегія призведе до швидкого та ефективного збагачення.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 207

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *