Денис Сокорєв: Як створювати якісний контент для дитячої аудиторії

Сьогодні ми маємо задоволення поспілкуватися з Денисом Сокорєвим, який довів, що завжди можна змінити своє життя та досягти успіху в новій галузі. Раніше здобувши освіту помічника машиніста та працюючи у сфері залізничного транспорту, він вирішив змінити свою професію та розпочати кар’єру в контентній індустрії. Сьогодні він є успішним Content Production & Operation Manager дитячого YouTube-каналу Vlad&Niki, який перебуває на піку популярності. Денис організовує кожен етап створення відео, від ідеї до передання в монтаж, а також забезпечує локалізацію контенту для можливості поширення контенту під різні країни з перекладом 18 мовами. Денис — приклад того, що сміливі обдумані рішення і наполеглива праця можуть привести до великих результатів. Він розповість нам про свій шлях до успіху і всі залаштункові моменти створення дитячого контенту.

 

Як ви почали працювати в якості Content Production & Operation Manager для каналу Vlad&Niki?

Я почав працювати як Content Production & Operation Manager для каналу Vlad&Niki після того, як переїхав до Дубая. Тоді я працював фрілансером, віддалено працював в організаціях свят і продакшені різних рекламних, фільмових компаній. Потім я познайомився з батьками ютуберів “Vlad&Niki”, Сергієм і Вікторією та перейшов працювати на постійній основі в їхню компанію з виробництва дитячого контенту. Вони шукали менеджера з виробництва, який міг би допомогти в розробці та створенні контенту і спроєктував би виробничі декорації, щоб вивести “Vlad&Niki” на новий рівень. Пізніше, за кілька років спільної, плідної роботи, мені було запропоновано переїхати з компанією з Дубая до США, щоб продовжувати роботу в компанії та брати участь в успіху й розвитку медіа-каналу Vlad&Niki.

Content Production & Operation Manager каналу Vlad&Niki Денисом Сокорєвим

Як ви обираєте теми для відео на каналі Vlad&Niki?

Проводиться підбір на унікальність, аналізується маркет за ексклюзивністю і прописується контент-план за творчими темами. Продумуються і відбираються цікаві ідеї, що розвивають. Далі проводиться внутрішній аналіз популяризації та сприйняття якісного контенту у взаємодії з регламентованими допусками для належної аудиторії дітей. А вже після запускається тема в розробку синопсиса з творчою командною.  

 

Читайте также:   Новости за 4 января от Деньги Плюс

Які процеси входять у виробництво одного відео, починаючи від ідеї до публікації?

Процес створення одного відео, починаючи від ідеї до його публікації, включає кілька захопливих етапів.

  • Спочатку виникає ідея, але вона залишається всього лише абстрактним поняттям до моменту візуалізації та дій. Щоб перетворити ідею на реальність, першим кроком є розробка синопсисів і проведення мозкового штурму за участю замовника і творчої команди. На цих зустрічах обговорюються цілі, завдання, можливості, терміни та бюджет проєкту.
  • Після цього настає передпродакшн, де здійснюється підготовча робота. Тут створюється сценарій і план проєкту, формується знімальна команда, обирається обладнання та декорації, проводяться кастинги й знаходяться відповідні локації. Усе це робиться для того, щоб створити ідеальні умови для знімання.
  • Настав час самого виробництва відео. Тут відбувається підготовка знімального майданчика, репетиції з акторами, розставляння реквізиту та освітлення. Після цього починається сама зйомка, коли камера фіксує кожен момент ідеї, перетворюючи її на живе відео.
  • Після закінчення знімального процесу настає постпродакшн, завершальний етап роботи. Тут прибираються знімальний майданчик і реквізит, а оператори передають файли для монтажу. Монтажери беруться за створення відеоролика.
  • І, нарешті, готовий матеріал передають команді постингу і публікують на платформі YouTube або інших платформах для перегляду широкою аудиторією.

Зйомка відео — це не тільки кропіткий і відповідальний процес, а й захоплива пригода, де кожен етап сповнений творчістю, акторською грою та любов’ю до мистецтва. Від ідеї, народженої в уяві, до моменту, коли відеоролик захоплює увагу і вабить глядачів у цифровий світ, процес створення відео є важливим і унікальним моментом творчого процесу.

Якісний контент для дитячої аудиторії створює Денис Сокорєв

 

Які навички необхідні для успішної роботи в якості Content Production & Operation Manager для дитячого YouTube-каналу, особливо з урахуванням його величезної популярності?

Вибір правильного формату для відео та організація знімального процесу є складними й відповідальними завданнями, що вимагають досвіду і пристрасного бажання перетворити ідеї на реальність у сфері відеовиробництва. Ці завдання можуть бути успішно виконані тільки досвідченими фахівцями.

Уміння керувати знімальним процесом, проводити репетиції та працювати з художньо-артистичним персоналом, щоб зберегти концепцію проєкту впродовж усього процесу, є однією з ключових навичок.

Серед основних навичок, необхідних для цих завдань, можна виділити такі:

  • Лідерські якості та вміння ефективно спілкуватися і домовлятися з командою. Це допоможе створити гармонійну та продуктивну атмосферу на знімальному майданчику.
  • Прагнення об’єднати різні елементи проєкту в єдине ціле. Це вимагає творчого підходу та здатності бачити велику картину.
  • Креативність, уважність до деталей і чутливість до навколишнього світу. Ці якості допоможуть створити вражаючі візуальні образи та врахувати інтереси цільової аудиторії, особливо якщо йдеться про дітей.
  • Висока стійкість до стресу та емоційна витривалість. Знімальний процес може бути інтенсивним і вимагати ухвалення швидких рішень, тому важливо залишатися спокійним і зосередженим навіть у складних ситуаціях.

Використання цих навичок у поєднанні з досвідом і пристрастю до творчого процесу допоможе досягти високого рівня якості у виробництві відео.

 

Читайте также:   За два кроки від раю

Як ви справляєтеся з викликом створення контенту для молодої аудиторії, яка може бути дуже мінливою і вимогливою до якості контенту?

 Наш підхід ґрунтується на кількох ключових факторах. Насамперед, ми відкриті до нових ідей і шукаємо натхнення в різних джерелах інформації, щоб створювати щось унікальне. Однак, головним фактором успіху є емоції. Ми націлені на те, щоб встановити емоційний зв’язок з нашими глядачами — дитячою аудиторією. Цей зв’язок проявляється в кількості переглядів і лайків, що зміцнює довіру аудиторії та стимулює нас до нових ідей і корисних дій. Наші результати говорять самі за себе. Я щасливий працювати в такій творчій сфері та обіймати посаду, де я можу брати участь у створенні контенту для дітей.

 

Чи використовуєте ви аналітику даних і зворотний зв’язок від глядачів для поліпшення контенту і його просування на ринку?

Звичайно ж, ми надаємо значення аналітиці даних і зворотному зв’язку від наших глядачів, особливо коли справа стосується створення контенту для молодої аудиторії. Ми активно вивчаємо результати переглядів і коментарів, щоб зрозуміти, який контент викликає найбільший відгук і задовольняє інтереси нашої аудиторії. Ця інформація дуже важлива для нас і допомагає нам поліпшити наш контент для дітей та оптимізувати його просування. Ми прагнемо допомагати Vlad&Niki створювати емоційний зв’язок з їхніми глядачами, що відбивається в їхніх реакціях і залученості. Ми завжди раді новим ідеям і намагаємося пропонувати контент, який буде корисним і цікавим для дітей.

Як ви справляєтеся з викликом утримання уваги глядачів у світі, де контент доступний на будь-який смак і де багато каналів і платформ змагаються за глядачів?

Гонитва за глядачем це не наш метод. У будь-якому середовищі потрібно бути собою.

Влад і Микита дуже харизматичні? веселі та перспективні хлопці. Ми намагаємося підтримувати їхні звичаї та ґрунтуємося на їхньому власному стилі, стилі знімання та індивідуальності YouTube каналу. Нашу команду ніколи не зупиняло робити щось нове для дітей, і коли ми бачимо послідовників наших ідей та втілень на YouTube платформі, це нас ще більше надихає творити нові відео, яких ніхто інший не робив.

 

Читайте также:   Масленица - праздник для детей в парке Киевская Русь

Як ви вважаєте, дитячі YouTube-канали можуть впливати на розвиток дітей, і як ви ставитеся до своєї відповідальності в цьому процесі?

Я вважаю, що всі сфери та будь-яка діяльність, які зачіпають дітей, впливають на їхній розвиток. Тому ми усвідомлено ставимося до відповідальності, яку несемо в цьому процесі. Ми розуміємо, що діти — це майбутнє нашого світу, і тому ми прагнемо створювати контент, який сприятиме їхньому розвитку. Наша команда веде різноманітні статистики, проводить спеціальні аналізи та слідує відповідним регламентам, щоб створювати не лише цікаве відео, а й освітній контент, який відповідатиме формуванню, розвитку та усвідомленню нашої молодої аудиторії. Ми дотримуємося цих принципів не лише на YouTube, а й у нашому житті загалом.

 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 564

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *