Через 25 років: королівська сім’я отримає півтора мільйона доларів за скандальне інтерв’ю принцеси Діани

королівська сім'я отримає півтора мільйона доларів за скандальне інтерв'ю

Незважаючи на те, що інтерв’ю BBC принцеса Діана дала в 1995 році, скандал не вщухає досі. Телеканал буде змушений заплатити королівської сім’ї півтора мільйона доларів в якості компенсації, про це повідомляє The Sun.

У тому знаменитому інтерв’ю леді Ді розповіла Мартіну Баширу про те, що їй дуже важко жити в королівській родині. Вона вперше зізналася в тому, що її чоловік, принц Чарльз, любить іншу жінку. Зауважимо, що Діана погодилася на це інтерв’ю без дозволу Єлизавети II.

Розслідування показало, що журналіст використовував нечесні методи для того, щоб отримати інтерв’ю з принцесою Діаною. З’ясувалося, що Башир підробляв банківські виписки і складав нечестиві історії, щоб завоювати довіру леді Ді. Як повідомляє королівське джерело, в цьому розслідуванні брав участь принц Вільям.

Читайте также:   Три думки про замки

Як повідомляють зарубіжні ЗМІ, гроші, які королівська сім’я отримає в якості компенсації, підуть на благодійність. Відзначається, що в цю суму вже входить відсоток від доходів, які телеканал заробив на продажу прав на показ інтерв’ю.

Нагадаємо, що саме ця бесіда стала початком кінця для принцеси Діани. Інтерв’ю подивилося більше 23 мільйонів чоловік, цей випуск до сих пір залишається одним з найбільш рейтингових в історії британського телебачення. Після цього випуску Єлизавета II зажадала розірвання шлюбу принца Чарльза і принцеси Діани.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2199

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *