Chanel уклали договір про трирічну співпрацю з Кембриджським університетом

Chanel уклали договір співпраці з Кембриджським університетом

Chanel уклали договір про трирічну співпрацю з Кембриджським інститутом лідерства в галузі сталого розвитку (CISL). В рамках партнерства Chanel і CISL запустять індивідуальні освітні програми в галузі сталого розвитку, інноваційні оперативні проекти, а також виплачуватимуть стипендії студентам.

За словами Chanel, головна мета співпраці полягає в тому, щоб «просувати практичні рішення в галузі сталого розвитку для конкретних завдань бізнесу і суспільства, включаючи способи скорочення і запобігання викидів вуглекислого газу і вирішення проблеми втрати біорізноманіття».

Партнерство Chanel і Кембриджа буде здійснюватися за трьома основними напрямками. Одне з них – створення освітньої програми в галузі сталого розвитку. Друге включає в себе серію «спринтів», кожен з яких триватиме 18 місяців і буде спрямований на просування інноваційних ідей та створення прототипів рішень, які Chanel зможуть застосувати в роботі. Третій напрям присвячено підтримці студентів. Chanel протягом трьох років будуть спонсорувати людей, які не можуть дозволити собі участь в програмі CISL.

Читайте также:   Пятерка самых необычных профессий для украинских мужчин

«Це дійсно важливе співробітництво з Chanel, яке може принести довгострокові вигоди в глобальному масштабі. Багатьох рішень, необхідних для забезпечення стійкої економіки і суспільства, ще не існує. Вони є або комерційно нежиттєздатними, або їх не можна застосувати масштабно. Ми вважаємо, що ця ініціатива, підкріплена дослідженнями, допоможе Chanel сформувати нове майбутнє люкса, а також надихне бізнеси по всьому світу», – заявила Клер Шайн, генеральний директор CISL.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *