Бренд the COAT Каті Сільченко представляє колекцію PURITY DROP

 З нагоди дня народження дизайнерки Каті Сільченко, її бренд the COAT розпочинає новий етап у моді, представляючи останню колекцію, PURITY DROP.

Ця колекція є символом оновлення та переосмислення себе, як зсередини, так і ззовні. Суть дропу втілена через дві об’ємні текстури деніму: “піке” з жакардовим плетінням та тканину “сінель”. Ці матеріали доповнені напівпрозорими сукнями, делікатною білизною та тонким кашеміром, створюючи гармонійне поєднання. “У нашій фотосесії ми відкинули зайве, розкриваючи суть. Ми хотіли показати, що комфортні та базові речі можуть бути сексуальними, віддзеркалюючи внутрішній стан,” ділиться стилістка зйомки Євгенія Скварська.

“Концепцію цієї колекції я розробляла вже давно. Ми прагнули вийти за рамки класичного деніму, щоб підкреслити об’ємні балун-плечі та силуети колекції через текстурність тканин. Місяці спілкування з фабриками та відвідування виставок Premiere Vision Paris та Milano Unica допомогли втілити нашу ідею,” розповідає Катя Сільченко, дизайнерка та креативна директорка the COAT.

Особливістю дизайну локації зйомки стало дизайнерське крісло, кастомізоване текстурною тканиною з колекції, додаючи додаткову глибину та стиль до фотосесії.

Читайте также:   Деньги Плюс: нардеп Роман Семенуха о насущных проблемах украинского народа

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 14

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *