«Академія дитинства» – новітня система вивченням англійської мови у ясельному віці

«Академія дитинства» - новітня система вивченням англійської мови у ясельному віці

«Академія дитинства» представляє новітню систему освіти з вивченням англійської мови у ясельному віці

Спираючись на багаторічний світовий досвід системи дошкільної освіти, засновник «Академії дитинства» Михалевич Олена Євгенівна створила єдиний дитячий садок в Одесі, який зібрав до своєї скарбнички найкращі традиції виховання малюків від 2-х до 6-ти років.

Хочеться, щоб майбутнє покоління не мало жодних бар’єрів: ні психологічних, ні комунікативних, ні просторових. У своїй роботі «Академія дитинства» об’єднала три традиційні складові виховання: елементарні пізнання, виховання вільної незалежної особистості і світське навчання.

Гра в «Академії дитинства» – це основний метод і форма проведення навчання. Застосування тільки вербального виховання у садку неприйнятно – до цього закликає вік маленьких вихованців, його психологічна особливість.

Читайте также:   Адвокат Елена Троянда: Business Lunch

«Академія дитинства» – новітня система вивченням англійської мови у ясельному віці

В дитячому садку «Академія дитинства» також є своя система вивчення іноземної мови з ясельного віку. Вчені довели, що діти, які в ранньому віці починають вивчати другу мову, мають вищий коефіцієнт розумового розвитку IQ, ніж їх однолітки. Тому дошкільний вік є сприятливим для початку вивчення іноземних мов в силу своїх психофізичних особливостей. Усе, що дитина пізнає в цей час, надовго запам’ятовується – прекрасно розвинена довготривала і оперативна пам’ять. Малюк здатний запам’ятовувати мовний матеріал цілими блоками і найлегше це відбувається у грі. Якщо для досягнення успіху в грі дитині потрібно зробити якусь вербальну дію, то вона відбувається без зусиль. Гра також створює прекрасні умови для оволодіння мовою. В процесі навчання діти із задоволенням співають пісні англійською, вимовляють лічилки, вірші; розповіді і діалоги супроводжуються голосом за кадром та ілюструються картинками. Діти навіть вчаться читати нескладні слова, невеликі пропозиції.

У дитячому садку «Академія дитинства» діти отримують навички, в першу чергу, розмовної мови, що згодом буде служити засобом комунікації з іноземцями.

Раннє навчання англійській мові пробуджує у дітей стійкий інтерес до подальшого її вивчення, будь-яка дитина отримує можливість вступити до мовної школи та успішно навчатися англійській мові в подальшому. В «Академії дитинства» є такі випускники, які після нашого садка продовжують навчатися в спеціалізованих школах з поглибленим вивченням англійської мови.

Читайте также:   Все, що потрібно знати про весілля грецького принца Філіпа

Чекаємо вас за адресою:

вул. Семена Яхненка, 16.

тел.: +38 067 484 22 71

https://akademia-detstva.od.ua/

 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.