Pro Ukraine – проєкт направлений на популяризацію всього українського


Ельвіра Гаврилова, засновниця та головна редакторка проєкту “Pro Ukraine”, розповідає у своєму інтерв’ю, що попри те, що вона прожила понад 15 років у Португалії, завжди з гордістю згадує своє українське походження.

 

Ельвіра Гаврилова - головна редакторка журналу Pro Ukraine

Ельвіра Гаврилова — головна редакторка журналу Pro Ukraine

Завжди схилялася до задуму про створення проєкту, який сприятиме популяризації української культури, кухні, брендів і модної індустрії. Завдяки своїй меті та наполегливості, вона нарешті втілила цей задум. Єдине, що жалкує авторка, — це той факт, що вона не розпочала цей проєкт раніше, але вже з моменту початку повномасштабної агресії Росії на Україну.

 

Журнал “Pro Ukraine” – друковане видання з тиражем 10 тисяч примірників, яке розповсюджується по різних країнах Європи, частково в Америці та навіть здійснює вихід на арабський ринок. У виданні представлені рубрики, присвячені історії та культурі України, а також моді та бізнесу, включаючи IT технології, інвестиційні проєкти та стартапи. Також не забуто про кіно та український шоубізнес. Особливий акцент робиться на українській кухні, яку Ельвіра Гаврилова вважає найсмачнішою.

Обкладинка першого випуску

 На обкладинці першого випуску Наталія Бондарчук

Фаундер проєкту Pro Ukraine – Ельвіра Гаврилова 

Ельвіра Гаврилова має великий досвід у міжнародному видавничому бізнесі, в якому вона вже понад 10 років. Вона успішно розвивала різноманітні видання, включаючи “Гроші+”, “Fostylen”, “Business ML” і багато інших проєктів, просувала їх та вдало реалізовувала. Вона володіє міжнародною рекламною компанією під назвою Elledgy Mediagroup, це компанія повного циклу і одним із напрямків є консьєрж-сервіс, який співпрацює з провідними подіями та гала-вечорами світового рівня.

Поза цими досягненнями, Ельвіра активно займається благодійною діяльністю. Один із її проєктів, “Ukrainians for Ukraine”, призначений для збору коштів для допомоги Україні. Ельвіра успішно організовує благодійні вечори в Греції, Португалії, Австрії та України, завдяки чому було зібрано понад 7 мільйонів гривень на підтримку своєї країни.

 

Ельвіра дає інтерв'ю 1+1 на благодійному вечорі Ukrainians for Ukraine

Ельвіра дає інтерв’ю 1+1 на благодійному вечорі Ukrainians for Ukraine

Ельвіра проявляє активність не лише у сфері видавництва та благодійності. Вона також є впливовим блогером з мільйонами підписників і завжди вражає своїх прихильників неймовірними образами з червоних доріжок Каннського та Венеціанського кінофестивалів.

Проте варто відзначити, що Ельвіра — не лише гостя на цих видовищних заходах, але й активно продюсує кіно. Один з її останніх кінопроєктів із зірковим Еріком Робертсом в головній ролі був прийнятий до конкурсної програми Каннського кінофестивалю.

З таким вражаючим досвідом і різноманітними інтересами проєкт “Pro Ukraine” під її керівництвом обіцяє бути дійсно успішним.

 

Читайте также:   ДЕНЕЖНЫЕ КЛИЧКИ

Pro Ukraine, це журнал чи щось більше?

Як каже сама Ельвіра — Pro Ukraine це її душа. Проте якщо казати про сам проєкт, це не тільки журнал, а й благодійна діяльність направлена на допомогу Україні. Згадаймо, що Ельвіра вже раніше організовувала благодійні вечори під назвою “Ukrainians for Ukraine,” які тепер будуть проводитися під егідою проєкту “Pro Ukraine.” Крім цього, в рамках її рекламної діяльності вона запускає благодійний проєкт для молодих українських підприємців, які розпочинають свій шлях у бізнесі. Ельвіра надає їм безкоштовну підтримку у плані PR та реклами, допомагаючи їм просувати свої ідеї на благодійних засадах.

 

Ельвіра Гаврилова із Юрієм Горбуновим під час благодійного вечора

Ельвіра Гаврилова із Юрієм Горбуновим під час благодійного вечора


Також в планах — запровадження премії “Топ-50 Українських бізнесів” під час Каннського фестивалю, яка визнаватиме українських підприємців, які здобули славу не лише в Україні, а й за її межами.

Команда “Pro Ukraine” завжди відкрита до нових ідей та пропозицій і активно розвиває проект, спрямований на підтримку України та її підприємців.

Ельвіра Гаврилова із Джамалою та гуртом Авіатор

Ельвіра Гаврилова із Джамалою та гуртом Авіатор

Як пройшла презентація першого видання Pro Ukraine Magazine

Презентація журналу Pro Ukraine пройшла в рамках 6 благодійного вечора Ukrainians for Ukraine, який відбувся 24.10 в Києві у мальовничому комплексі Osocor residence. Ведучим цього вечора був Юрій Горбунов, а заспівали для гостей знаменита Джамала, гурт KAZKA та Авіатор. Завдяки цьому вечору на потреби ЗСУ та вимушено переміщених дітей зібрали понад 2 мільйони гривень. 

Хто вони, герої першого випуску Pro Ukraine Magazine

На обкладинці першого випуску журналу зустрічаємо Наталю Бондарчук, і це зовсім не випадково, адже вона є давнішньою колегою Ельвіри, видатною громадською діячкою та меценаткою. За багато років Наталія стала відомим ініціатором фестивалів та акцій, спрямованих на підтримку талановитої української молоді.

Фестиваль “Перший крок”, який вже проводиться п’ятий рік завдяки ініціативі Наталії Бондарчук та інших прихильників українського кіно, став унікальною платформою для демонстрації та обговорення студентських кінопроєктів, що створюються українськими кіношколами.

Лот, розіграний на благодійному вечорі, на якому презентували журнал Pro Ukraine - футболка президента Зеленського із його підписом

Лот, розіграний на благодійному вечорі, на якому презентували журнал Pro Ukraine – футболка президента Зеленського із його підписом

У розділі “Pro Heroes” на сторінках цього видання читачі знайдуть ексклюзивне інтерв’ю з Колею Сергою, учасником проєкту “Культурний Десант.” “Культурний Десант” — це ініціатива, спрямована на прямий культурний обмін з військовими вздовж лінії фронту.

Також у цьому номері представлено інтерв’ю з партнерами Ельвіри в благодійній справі — Благодійним фондом “Батальйон Волонтер”, заснований у 2015 році з метою забезпечення української армії нелетальними засобами для захисту країни від російської агресії. Фонд активно допомагає Україні та збирає кошти на важливі потреби.

Також цей випуск пропонує читачам інтерв’ю з Владом Ситніком, відомим як “золотий голос України.” Крім того, у номері є інтерв’ю з партнером Ельвіри, відомим українським кінопродюсером та меценатом — Артемом Колюбаєвим, який активно просуває українську культуру та кіно у світі. Його діяльність включає співпрацю з військовими та підтримку важливих проєктів під час війни в Україні.

Лот, розіграний на благодійному вечорі, на якому презентували журнал Pro Ukraine - прапор України із підписом Валерія Залужного

Лот, розіграний на благодійному вечорі, на якому презентували журнал Pro Ukraine – прапор України із підписом Валерія Залужного

Головна редакторка Pro Ukraine Magazine Ельвіра Гаврилова про плани щодо проєкту

Як вже згадувалося в попередніх частинах статті, Ельвіра має амбіційні плани для проєкту “Pro Ukraine.” По-перше, окрім видання, вона збирається розширити благодійний проєкт, та спрямувати сили на підтримку українського бізнесу. Крім цього, в її планах передбачається створення престижної премії “Топ-50 українських бізнесів”. Ці ініціативи обіцяють зробити значний внесок у розвиток українського бізнесу та познайомити світ з українською культурою..

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 4

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *