5 розповсюджених помилок власників смартфонів

Не робіть цього, і ваш гаджет прослужить вам в рази довше

Якщо враховувати певні правила, то ваш новий смартфон, планшет або ноутбук буде служити довго і надійно.

Смартфон – вже давно став необхідністю, чимось цілком буденним. Але незважаючи на це, дуже мала кількість користувачів гаджету знає, як правильно з ним поводитись. Техніка, при правильному використовувані може вправно служити довгі роки а не один-півтора.

Сьогодні ми розповімо вам про 5 поширених помилок володарів смартфонів:

Ви не виключаєте смартфон

Вимикати смартфон необхідно хоча б раз на тиждень. Експерти стверджують, що це в рази подовжує життя акумулятора. Крім того, не рекомендується використовувати телефон замість будильника. Це також значно продовжить життя вашого гаджета.

Читайте также:   Бізнес та оподаткування в Індії

Ви користуєтеся гаджетом при низьких/високих температурах

Практично жоден смартфон не спроектований таким чином, щоб витримувати екстремально високі або низькі температури. Якщо за вікном вище +30 градусів або нижче -20 – намагайтеся виймати телефон з сумки або кишені тільки в разі гострої необхідності.

Ви використовуєте неоригінальні зарядки

Цим грішать майже всі власники смартфонів, особливо IPhone. Це не дивно, адже шнури із зарядним пристроєм дуже швидко перетираються і коштують недешево. Незважаючи на це, намагайтеся не використовувати неоригінальні зарядні пристрої.

В іншому випадку ви нашкодите акумулятору смартфона. Відомі також випадки, коли телефон вибухав при використанні “нерідних” зарядних пристроїв.

Ви ніколи не чистите пристрій

Згідно з дослідженнями, на телефоні накопичується набагато більше бактерій, ніж на кришці унітазу або у мисці вашого домашнього улюбленця.

Читайте также:   Психологія трейдингу

Дезінфікувати телефон можна спеціальними пристроями з ультрафіолетовим випромінюванням або ваткою, змоченою в спирті. Не забувайте чистити порт для зарядки. Там може накопичуватися сміття з кишень, через що можуть виникнути проблеми із з’єднанням.

Ви дозволяєте всім додаткам використовувати функцію геолокації

Даючи можливість додаткам постійно використовувати функцію визначення вашого місця розташування, ви тим самим власними руками губите свій смартфон. Геолокація розряджає акумулятор і скорочує термін його служби в кілька разів.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.