5 порад для трейдерів-початківців

Про торгівлю на ринку Форекс не чув тільки ледачий. З одного боку – багато хто говорить про неймовірні заробітки за допомогою цього методу, з іншого – також багато розмов про шахрайство в цій сфері. Одні думають, що трейдером можуть стати лише дуже заможні люди, а інші кажуть, що трейдерство – це дуже просто. Нічого з цього не вірно! Трейдер – це така ж професія, як і інші. Зі своїми плюсами і мінусами, з великою роботою над собою і тим більше старанною підготовкою. Хочете стати трейдером? Тоді уважно вивчіть 5 моїх порад, які поетапно приведуть Вас до успішного трейдерства.

1. Задайте собі питання: “Чи цього Ви хочете по-справжньому?”

Як я вже і говорив, сфера торгівлі на Форексі поросла великою кількістю міфів і легенд. Якщо ви думаєте, що ставши трейдером, гроші будуть з’являтися після клацання, а Ви не прикладете до цього ні краплі зусиль – це не так. Торгівля на ринку кардинально відрізняється від інших методів отримання додаткового доходу.

Читайте также:   Новости за 25 января от Деньги Плюс

Трейдинг – це унікальна і не схожа ні на що інше сфера. Хорошим трейдером може стати лише дисциплінована, працьовита людина, яка контролює свої емоції і готова відповідати за свої вчинки. Якщо Ви один з них – переходьте до наступного етапу.

2. Навчання.

Трейдингу, як і всьому іншому, потрібно вчитися. Навчання торгівлі на фінансових ринках проходить на базі спеціалізованих компаній. Також хорошу основу сьогодні можна отримати навчаючись самостійно. Є маса джерел – книг, статей, вебінарів на тему трейдингу.

3. Вибір брокера.

Тепер Ви вже чітко знаєте чого хочете і маєте певний багаж, справа за малим – вибрати надійного брокера. Справа в тому, що за правилами ринку Форекс, тут здійснювати операції можна лише через брокера. У виборі брокера істотно допомагають спеціальні рейтинги на тематичних сайтах. Віддавати перевагу краще брокерам, про яких Ви вже чули з досвіду успішних трейдерів.

Читайте также:   Каннський фестиваль - 2021: гості прем'єри фільму «Голос любові»

4. Робота з демо-рахунком.

Перед реальною практикою на власні кошти, кожному трейдеру варто потренуватися. Для цього і існує так званий демо-рахунок. Він повністю симулює реальні ситуації на ринку, але торгівля при цьому проходить за допомогою віртуальних грошей. На демо-рахунку Ви можете потренуватися, використовуючи різні стратегії, прицілитися до ринку, та й в цілому звикнути до нього.

5. Реальний рахунок.

Чи не для кожного трейдера перехід з демо-рахунку на реальний проходить гладко. На цьому етапі включається психологічні чинники, такі як страх за свої власні гроші, азарт і інше. Тут важливо зрозуміти, що не буває торгівлі на ринку без втрат. Збитки – це нормальне явище, до якого навіть потрібно готуватися. Для цього, ніколи не варто торгувати з сумою, яку Ви не готові втратити. Звичайно ж, не варто позичати, брати в кредит або іншим способом шукати гроші, щоб вкласти в ринок. Трейдинг – це завжди ризик, а ризикувати чужими грошима затія не з кращих.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 425

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *