4 головні секрети успішного трейдера

Часто мене запитують, у чому секрет успішного трейдера? Багато хто думає, що щасливчиком стає той, хто знайшов унікальну торговельну стратегію. Але краса і одночасно складність трейдингу в тому, що успішний трейдер не може існувати без своєї особистості. Будь-яка, навіть найуспішніша стратегія, нічого не означає без людини, без Вас!

Самостійно контролювати себе під час торгівлі на біржі дуже складно. Тому я виділив основні чотири правила, які варто пам’ятати, коли ви занурюєтеся в світ гри на фінансових ринках.

Дисципліна. Розумію, що багато правил звучать ну дуже легко. Але в момент, коли ви працюєте самі на себе, дисципліна – один з головних аргументів Вашого успіху. Сідаючи за торгівлю, самі для себе визначте рамки поведінки, якщо Ви переходите грань – призначте штрафи. За порушення своїх же правил торгівлі, можна позбавити себе практики до кінця дня або вилученої певної суми, яку в подальшому зобов’язуєтеся віддати тещі або дружині. Такий метод покарання точно буде стимулювати вас дотримуватися чітко вибудуваної стратегії і не відходити від плану за своєю примхою.

Читайте также:   Фантазійні діаманти

Принципи. У будь-якій справі потрібно ґрунтуватися на чомусь. Створити свій особистий фундамент успішної торгівлі можна лише через дорогу проб і помилок. Під час цього шляху і формулюються Ваші головні принципи торгівлі, яким не можна зраджувати. Це та основа, звертаючись до якої, Ви знайдете вихід із ситуації і зможете продовжити шлях до мети.

Контроль замість емоцій. Не знаєте чим замінити свій вибуховий темперамент? Обзаведіться тотальним контролем над усім, що відбувається. У тому числі – над торгівлею на біржі. Якщо у вас все під контролем, то немає небезпеки занадто емоційно реагувати на збитки. Мінуси і невдалі угоди трапляються з кожним. Є два виходи з цієї ситуації – впасти у відчай і панічно закривати угоду за угодою, або зібрати волю в кулак і контролювати ситуацію без емоцій.

Читайте также:   Ситуація з коронавірусом у регіонах України

Терпіння. Одне з головних правил успішного трейдера. Спочатку терпіння потрібно, щоб освоїти професію. Адже вивчення ринку і не завжди успішна практика займає чимало часу. Далі терпіння супроводжує трейдера при укладанні кожної угоди. Дотримуватися стратегії, не відволікаючись на зовнішні чинники, мати терпіння, щоб слідувати плану – ще одне важливе правило трейдера.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1136

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *