Testla не потребуватиме втручання водія до кінця поточного року

Компанія Tesla завершить розробку повноцінної системи автопілотування до кінця поточного року. А в 2020 власники електрокарів зможуть подрімати в кріслі водія, поки автомобіль самостійно рухається по маршруту. Про це заявив генеральний директор компанії Ілон Маск.

За його словами, до кінця 2019 компанія представить «сирий» автопілот, який потребуватиме постійного контролю з боку водія.

«А вже через рік автопілот стане повноцінним і дозволить автомобілю знайти вас на парковці, забрати і доставити в пункт призначення без вашого контролю», – розповів Ілон Маск в інтерв’ю для подкасту ARK Invest.

Окремо підприємець підкреслив, що під «повноцінним автопілотом» він має на увазі повністю автономну технологію «без будь-яких нюансів».

Читайте также:   Курс акцій Tesla вперше в історії перевищив $500

Також бізнесмен розповів про те, чим на даний момент займається Tesla: за його словами, в даний час компанія удосконалює технологію, яка дозволить автомобілю краще орієнтуватися на перехрестях. Маск стверджує, що автопілот не складно навчити розпізнавати дорожні знаки і сигнали світлофора – складніше зробити так, щоб автомобіль розумів, яке позначення важливіше в кожній конкретній ситуації.

«Навіть людям іноді буває складно розібратися», – заявив підприємець.

Наостанок зазначимо, що зараз автомобілі Tesla під наглядом можуть самостійно перелаштовуватись, орієнтуватися на транспортних розв’язках і з’їздах.

Читайте також: РОЗУМНИЙ СТЕТОСКОП ЗДАТЕН ВИЯВЛЯТИ ЗАПАЛЕННЯ ЛЕГЕНІВ НАВІТЬ БЕЗ ЛІКАРЯ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




1 Комментарий

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *