Цілий район з покриттям 5G з’явився у Шанхаї

Як ви думаєте, де у світі з’явився перший квартал з 5G мережею? – Правильно у Шанхаї!

Так, доступ до швидкого зв’язку п’ятого покоління з’явився в цілому районі – без перебільшень. Це перший подібний випадок в світі. Під час офіційної церемонії запуску віце-мер Шанхая Ву Цин скористався 5G, щоб зробити відеодзвінок із складного телефону Mate X.

Як повідомляється, головну роль в створенні місцевої мережі п’ятого покоління зіграли компанії Huawei і China Mobile. Готує устаткування зайняла три місяці – за цей час в районі Хункоу були розгорнуті базові станції 5G для забезпечення повного охоплення. До кінця року по всьому Шанхаю буде встановлено ще 10 000 таких станцій, а до 2021 їх число перевищить 30 000.

Читайте также:   Uber відзвітував про рекордний квартальний збиток ($2,9 млрд) і оголосив про скорочення 14% персоналу

Відзначимо, що Шанхай був вибраний невипадково: це один з найбільш розвинених міст країни, з потужною інфраструктурою та економікою. При цьому станції зв’язку нового покоління поступово з’являються і в інших частинах країни, включаючи Тибет. Експерти впевнені, що мережа 5G, яка мінімум в 10 разів швидше LTE, підштовхне розвиток інтернету речей, підключених автомобілів і сучасних технологій охорони здоров’я.

Читайте також: В АВСТРАЛІЇ З’ЯВИВСЯ БЕЗЛІМІТНИЙ 5G ЗА $50 В МІСЯЦЬ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *