Розкрито подробиці про новий сіквел Бондіани «Bond 25»

Творці 25-го за рахунком фільму про Джеймса Бонда розкрили подробиці нового фільму, включаючи повний акторський склад і зав’язку сюжету, причому зробили це в досить цікавому форматі. Студія зібрала виконавців головних ролей та креативну команду на ямайській віллі «Золоте око», де Ян Флемінг власне і писав книги про британського шпигуна.

Про те, що режисером картини виступить Кері Фукунага, а головну роль в п’ятий (і швидше за все останній) раз виконає Деніел Крейг, відомо досить давно, так що зосередимося на інших деталях.

Отже, головну негативну роль зіграє Рамі Малек, раніше відомий по ролі хакера в серіалі «Містер Робот», а тепер більше знайомий публіці по Оскару за роль Фредді Мерк’юрі у фільмі «Богемська рапсодія».

Читайте также:   6 старейших города мира

До своїх старих ролей повернуться Рейф Файнс ( «Список Шиндлера»), Леа Сейду ( «007 Спектр»), Наомі Харріс ( «007 Координати Скайфолл»), Джеффрі Райт ( «Казино Рояль»), Бен Уішоу ( «007 спектр ») і Рорі Кіннір (« 007 спектр »). З новачків варто відзначити Ану де Армас ( «Той, що біжить по лезу 2049»), Лашану Лінч ( «Капітан Марвел»), Дали Бенссалаха (Flash), Біллі Магнуссен (Game Night, Black Mirror) і Давида Денсік ( «Дівчина з татуюванням дракона» ).

«Бонд (Деніел Крейг) пішов на спокій і насолоджується спокійним життям на Ямайці. Однак відпустка оказується дуже короткою, так як його старий друг з ЦРУ Фелікс Лайтер (Джеффрі Райт) просить Джеймса про допомогу. Проста на словах місія з порятунку викраденого вченого перетворюється в погоню за таємничим лиходієм (Рамі Малек), що володіє надзвичайно небезпечною для всього людства новою технологією».

Читайте также:   Саймон Лєваєв заробив 30 тисяч доларів за три дні: «Аферист із Tinder» тепер записує відеопривітання

Фільм поки так і не отримав офіційну назву і проходить під кодовим позначенням Bond 25, проте вже відомо, що він буде першим фільмом франшизи, який зніматимуть на IMAX-камери з 65-міліметрової плівкою. Зйомки вже пройшли в Норвегії і продовжаться в Великобританії, Італії і Ямайці, в одній з цих локацій Деніел Крейг буде використовувати електромобіль Aston Martin Rapide E.

Основа сценарію була написана Денні Бойл і Джоном Ходжу, проте після виходу з проекту першого з причини творчої розбіжності, сценарій був серйозно перероблений ветеранами франшизи Нілом Первіс і Робертом Уейдом.

Прем’єра фільму Bond 25 запланована на 8 квітня 2020 року.

Читайте також: МЕДІА-УГОДА СТОЛІТТЯ: DISNEY НАРЕШТІ ПРИДБАЛА 21ST CENTURY FOX ЗА $71,3 МЛРД

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *