Netflix і Amazon більше не будуть висувати свої проекти на «Золотий глобус»

«Золотий глобус» тепер без Netflix і Amazon

Платформи Netflix і Amazon виступили проти Голлівудської асоціації іноземної преси (HFPA). Вони не будуть висувати свої проекти на «Золотий глобус». Рішення ігнорувати премію викликано відсутністю різноманітності серед членів організації та прозорості вибору переможців. Також проти HFPA виступила актриса Скарлетт Йоханссон, президент Time’s Up Тіна Чен і директор GLAAD Сара Кейт Елліс.

«Кожен актор, який просуває фільм, розраховує брати участь в сезоні нагороджень, відвідувати прес-конференції та церемонії. У минулому це супроводжувалося сексистськими ремарками і запитаннями від деяких членів HFPA, часто межують з сексуальними домаганнями. Це та причина, по якій я багато років відмовляюся від участі в їх конференціях. HFPA – організація, яка була узаконена такими, як Харві Вайнштейн, щоб набрати обертів для визнання Академії, і галузь пішла їх прикладу. Без проведення фундаментальної реформи всередині організації, я вважаю, що необхідно зробити крок назад від HFPA і зосередитися на важливості і силі єдності всередині наших профспілок та галузі в цілому», – сказала Йоханссон.

Читайте также:   На Одеському кінофестивалі представили серіал «Зломовчання» з Ксенією Мішиной

Генеральний директор Netflix Тед Сарандос сказав, що Netflix не працюватиме з HFPA, поки вони не вирішать свої «системні проблеми різноманітності та інтеграції». Голова Amazon Studios Дженніфер Салком наслідувала його приклад, заявивши, що Amazon Studios «очікує щирого і значного рішення», перш ніж співпрацювати далі з HFPA.

HFPA відреагували на критику пропозиціями про реформу, спрямованої на різноманітність – в організації, в даний час, немає темношкірих членів. Реакція на запропоновану реформу була негативною: президент Time’s Up Тіна Чен назвала її «банальністю», а генеральний директор GLAAD Сара Кейт Елліс сказала, що реформа «недостатньо серйозна, щоб виправити ситуацію в організації, де меншини вважають маргіналами».

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1487

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *