Ірина Білик: Успіх приходить, коли займаєшся собою, а не обговорюєш інших

Ірина Білик: Успіх приходить, коли займаєшся собою, а не обговорюєш інших

Навесні цього року талановита, яскрава та неймовірна співачка Ірина Білик провела масштабний всеукраїнський тур «Без гриму. Краще. Про кохання», ознаменувавши повернення на українську сцену після тривалої кризи. Про свою творчу особистість, подальші плани та життеві принципи співачка розповіла в ексклюзивному інтерв’ю для журналу «Financoff».

З дитинства ви були талановитою, творчою особистістю. Коли вирішили, що маєте намір зв’язати життя зі сценою? Як до цього поставилися батьки?

Коли я була маленькою, мама водила мене на різноманітні заняття. Я вчила англійську, займалась музикою, танцями, відвідувала дитячий драматичний театр. Усе це моя мама. За щось з цього доводилося платити, десь вона просто допомагала мені відвідувати творчі гуртки. Але найголовніше, що батьки не забороняли мені займатись своєю улюбленою справою, – і це дало свій результат.

Перший успіх прийшов до вас, здається, після концертного туру «Нова». Що відчували тоді?

Передусім я почала перемагати на різних конкурсах і у творчих компаніях, таким чином і потрапила на велику сцену. По-перше, я була вражена любов’ю глядачів. Це те, що дійсно підтримує мене у житті. І це не просто слова. Це і є мій успіх – коли я бачу повні зали під час концертів, моїх шанувальників, що зазвичай дарують мені квіти, приносять фрукти та роблять приємні подарунки. Я відчуваю цю любов та піклування. Це неймовірно.

Читайте также:   «Один із найгірших роботодавців в індустрії»: чому ніхто не хоче працювати з Marvel

Як пройшов ваш весняний тур «Без гриму»?

Це було дещо фантастичне. За два місяці мені вдалось провести 37 концертів. І це було дуже важко, не буду приховувати. Та все ж таки я це витримала. Такого заряду енергії я не отримувала вже дуже давно. Я настільки заряджена, що восени готова подарувати своїм шанувальникам три нових кліпи, декілька нових пісень та провести сольні концерти в Україні.

Що у найближчих планах?

Я намагаюсь не тільки працювати, а, звісно, проводити дорогоцінні хвилини у сімейному колі. Можливо, вдасться на декілька днів з’їздити до Туреччини, відпочити у друзів. Також планую нову концертну програму. Тож найголовніше зараз – це зйомки нового кліпу. Всього їх буде три. Але навіть не можу сказати, який з них буде найкращим. Перші будуть зняті на дует з Олею Ракіцькою. Це пісня «Подружка». Думаю, мої шанувальниці обов’язково будуть виконувати цю пісню в караоке.

 

Як поєднуєте щільний концертний графік і сім’ю?

Увесь свій вільний час я проводжу вдома. Вдома я буваю набагато частіше, ніж на світських заходах, вечірках та у ресторанах. Я чудово готую і дійсно полюбляю робити це у родинному колі або серед друзів. Думаю, цим я відрізняюсь від багатьох інших артистів. Я дійсно люблю бути вдома.

Читайте также:   Кайлі Дженнер і Каньє Уест стали найбільш високооплачуваними зірками у світі

 

У соціальних мережах можна знайти багато фотографій з вашим молодшим сином Табрізом. Бажаєте перетворити його на зірку?

Насправді я не публікую багато фотографій. Але в нього вже є власний фан-клуб. Тож багато хто бажає бачити, як він росте. У нього з’являються нові таланти. Тому я вважаю, що шанувальники мають право знати, як він розвивається. Він дуже швидко росте. Тому інколи, насправді дуже рідко, я публікую фото з ним. Мені здається, він буде улюбленим героєм українських шанувальників. А якщо вивчить англійську, зможе стати зіркою світового масштабу.

По завершенні туру вам вдалось десь відпочити?

На жаль, цього літа мені поки що так і не вдалось відпочити. Навіть у Києві на відпочинок розраховувати не доводиться. Постійно зйомки, різні зустрічі майже кожен день. Дуже цікаво, звідки все це береться?

Читайте також: Правила успішного життя Артема Христіна

Читайте также:   Прем'єра! До 10-річчя перемоги на «Євробаченні» Олександр Рибак презентує новий кліп «I'm Still Here»! (ВІДЕО)

Нещодавно ви відкрили власний інтернет-магазин, у якому можна придбати розроблені вами дизайнерські речі та різноманітні аксесуари. Що підштовхнуло вас зайнятись дизайном та бізнесом?

Скажу, що як бізнес мене це не цікавить. Скоріш за все – як творчість. Мені дуже хочеться, щоб мої ідеї сподобались тим, хто любить мої пісні. Я сама з превеликим задоволенням одягаю кепки, які разом зі мною розробляла дизайнер Аліна Маршал. Це ручна робота. І я дуже вдячна Аліночці за те, що вона здатна втілити всі мої мрії у реальність.

У вас є свій рецепт щастя?

Мій рецепт полягає у тому, щоб нікого не обговорювати та не засуджувати. Багато хто говорить про дієти. Але я оцінюю людей не за кількістю зайвих кілограмів, а за кількістю добрих променів у душі та серці. Успіх приходить, коли займаєшся собою і не витрачаєш час на зайві балачки та обговорення своїх колег. Вважаю, що це правильно.

Бажаєте спробувати себе у чомусь ще окрім шоу-бізнесу?

Дуже хотіла би навчитись робити гарні зачіски. Інколи навіть уявляю себе перукарем або стилістом. Колись, думаю, я все ж таки навчусь стригти та робити зачіски.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *