Курйоз: французький журналіст випадково поговорив з Трампом з паризького кафе

Курйоз: французький журналіст випадково поговорив з Трампом з паризького кафе

Журналіст, що вечеряв в паризькому кафе, несподівано поговорив з президентом США Дональдом Трампом. Розмова відбулася завдяки іншому відвідувачу закладу, який сидів за сусіднім столиком і спілкувався з американським лідером по телефону.

Почувши репліки журналіста, співрозмовник Трампа просто передав йому трубку і запропонував перекинутися парою фраз з президентом США.

Репортер Ден Бальц разом з колегою за вечерею в Латинському кварталі в Парижі голосно обговорював питання американської політики, включаючи заморозку фінансування держвитрат (шатдаун) і президентські вибори 2020.

Коли Бальц з колегою завершили вечерю і очікували рахунок — чоловік, що сидів за сусіднім столиком, несподівано простягнув їм телефон і запропонував “поговорити з президентом”.

Читайте также:   Новая криптовалюта достигла почти $2700 за один день

Спершу журналіст подумав, що мова йде про президента Франції Еммануеля Макрона, адже вони з колегою вечеряли в Парижі і крім США також голосно обговорювали ситуацію в Європі і пов’язані з нею речі.

“Однак це не мало ніякого сенсу, оскільки людина з телефоном була явно американцем. Проте, ідея про те, що на іншому кінці був президент Трамп, здавалася дуже дивною, щоб бути реальною.”

Чоловік з телефоном знову запитав, чи не хочу я взяти трубку. Я подивився на апарат і побачив, що в ідентифікатор абонента на екрані немає номера телефону. Замість цього був той же ідентифікатор дзвінків, які приходять з Білого дому. Невже це дійсно президент? Я взяв телефон, задаючись питанням, що це за розіграш і як нас збираються розіграти.

Читайте также:   США и Европа на пороге торговой войны

“Доброго дня, пане президент, – сказав я. Голос на іншому кінці лінії був безпомилковим. Це був президент Трамп. Коли я представився, вибухнув сміх.”

“Але коли президент на лінії, які б не були обставини, я подумав, що повинен спробувати витягнути з нього щось цінне. Коли я почав розпитувати його, я думав про успіх мого колеги Джоша Доусі, який отримав дзвінок від президента в середині обіду в жовтні “, – зазначив Бальц.

Журналіст запитав у президента США, коли він збирається врегулювати питання з заморожуванням фінансування американських держвитрат (шатдаун). Дональд Трамп відповів, що це необхідно вирішити найближчим часом, але абсолютно ясно дав зрозуміти, що ніяких обговорень не ведеться і що його умови не пом’якшилися. Він повторив, що для врегулювання ситуації очікує виділення фінансування на будівництво стіни на кордоні з Мексикою.

Читайте также:   Молочні ріки, шоколадні береги: в США перекинулася цистерна з рідким шоколадом

А чоловік, що запропонувала Бальцу поговорити з Трампом, виявився іншим журналістом, який прямував на щорічний Міжнародний економічний форум (СЕФ) в Давос, щоб взяти інтерв’ю у американського лідера, але той скасував поїздку через шатдаун.

Читайте також: ТРАМП НАМЕКНУЛ СЕМИЛЕТНЕЙ ДЕВОЧКЕ О НЕСУЩЕСТВОВАНИИ САНТЫ, НО МАЛЫШКА ПРОДОЛЖАЕТ ВЕРИТЬ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *