Сировинний ринок США може бути цікавим для українських компаній в 2019 році

Металургійна і гірничодобувна промисловість мають непогані перспективи в 2019 році, а ринок США може бути цікавим для українських компаній цього сектора.

Про це в ході брифінгу на Уолл-стріт сказав глава міжнародних ринків капіталу Нью-Йоркської фондової біржі Алекс Ібрагім.

“Металургійна і гірничодобувна продукція викликають інтерес … Протягом минулого року у нас зареєструвалися п’ять канадських компаній, все в області природних ресурсів. І ми їх дуже радо вітаємо тут. У 2019 му році я передбачаю більше таких компаній на американському ринку “, – зазначив він.

Ібрагім пояснив, що лідером за темпами зростання в цьому році буде ринок технологій. Пожвавлення буде спостерігатися також на споживчому ринку, зокрема, автомобілів і одягу. Сировинні ринки гірничодобувної продукції і металів в цьому році також мають непогані перспективи.

Читайте также:   Рейтинг ВУЗов Украины ТОП-10

“Якщо українські компанії шукають ліквідності і доступу до правильних інвесторам, які знають, як оцінювати компанії в цій сфері, я думаю, що ринки США можуть бути цікавим напрямком для них. Якщо їх акції будуть торгуватися як в Києві, так і тут, в США, це може бути для них цікавою альтернативою “, – порадив глава міжнародних ринків капіталу.

Читайте також: УКРАЇНІ ВДАЛОСЯ ЗБІЛЬШИТИ ТРАНЗИТ НАФТИ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1426

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *