Плюс один напрямок для подорожей: Україна і Мексика готові до підписання безвізу

27 травня Україна провела переговори з Мексикою з консульських питань. Країни готуються взаємно скасувати візовий режим. Про це повідомили в Департаменті консульської служби Міністерства закордонних справ України.

Українську делегацію очолив директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев. Мексиканську, в свою чергу, – очолила Ольга Беатріс Гарсія Гієна, генеральний директор Департаменту консульської служби МЗС Мексики, яка найближчим часом стане послом Мексики в Україні.

– Вперше в історії було проведено повномасштабні переговори між Україною і Мексиканськими Сполученими Штатами з ключових питань порядку денного двосторонніх відносин у консульській сфері … Сторонами оброблений алгоритм дій, необхідних для укладення спеціального правового інструменту – двосторонньої угоди про спрощення та скасування візових вимог для всіх громадян України і Мексики, – йдеться в повідомленні.

Читайте также:   Україна збільшила обсяги торгівлі з Європейським Союзом

Також Україна планує домовитися з Монголією про взаємний безвіз. В ЄС українці їздять без віз вже майже 2 роки. Також без додаткової паперової тяганини можна потрапити в Еквадор.

Читайте також: ДОНАЛЬД ТРАМП ЗУСТРІВСЯ З НОВИМ ІМПЕРАТОРОМ ЯПОНІЇ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *