Після проекту “Танці з зірками” Аніта Луценко всерйоз зайнялася танцями, а Олександр Прохоров – спортом! (ФОТО)

Одна з найяскравіших пар шоу «Танці з зірками» (2 сезон) фітнес-тренер Аніта Луценко та харизматичний танцюрист Олександр Прохоров надихнулися досягненнями один одного і не зупиняються на досягнутому. Цей проект вніс доповнення в їх життя.

Танцюрист D’Arts Dance Project – Олександр Прохоров серйозно зайнявся спортом і вже на вихідних отримав свою першу медаль. Олександр пробіг марафон, організований Run Ukraine.

«Вперше біг 21км. І що я хочу сказати… Який же це кайф, відчувати силу суперництва самого з собою, кидати собі виклик…

Перші 5 км були на одному диханні, не сильно важкі; друга п’ятірка була трохи складнішою, але на цьому етапі допомогла моя група підтримки, сім’я і близькі, я їм дуже вдячний. Їх підтримка вселила в мене енергію на складний підйом на трасі і сили бігти далі, бороти себе зсередини.

Читайте также:   "Це більше не моя історія. Це наша історія": Том Холланд та Зендея вперше офіційно підтвердили свій роман

Найскладнішим виявився відрізок з 13 по 18 км, коли сили закінчуються, дихання збивається, в голову лізуть думки, що не добіжиш, може здатися….. але ні, ноги роблять свою справу, вони несуть тебе до фінішу, на автоматі, за інерцією.

І коли залишаються останні кілометри, включається режим turbo, ти мчиш до лінії фінішу!! І яке ж це задоволення, коли приходить усвідомлення того, що ти це зробив, ти зміг, ти кинув собі виклик і його подолав! Ідеш як в нірвані, навколо натовпу інших бігунів, камери, преса, вболівальники, волонтери; а ти йдеш, сповнений задоволення від досягнутого зі сльозами на очах!!!! Переміг себе, підкорив нову висоту!)

Читайте также:   Умерла известная Одесситка и режиссер Кира Муратова

Вірте в свої сили! Головне бажання, бажання сьогодні стати краще, ніж учора! Розвивайтеся!»- поділився враженнями про участь у марафоні танцюрист Олександр Прохоров.

У свою чергу фітнес-тренер Аніта Луценко багато часу приділяє танцям. Ходить на індивідуальні заняття, освоює різні види хореографії і старанно розвивається в цьому напрямку.

Читайте також: УКРАЇНСЬКИЙ ХОРЕОГРАФ-ПОСТАНОВНИК «D`ARTS DANCE PROJECT» — ДАРІ МАЛІКОВА ЗНЯЛАСЯ В ДІСНЕЇВСЬКОМУ ФІЛЬМІ «ДАМБО»! (ФОТО)

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *