Діма Коляденко заінтригував першими кадрами нового кліпу «Тумбала Є» (ФОТО + ВІДЕО)

Відомий український співак і шоумен Діма Коляденко готується потішити слухачів новим кліпом на свій хіт «ТУМБАЛА Є»!

Діма Коляденко заінтригував першими кадрами зі знімального майданчика. Режисером роботи стала кліпмейкер Олена Вінярська, а зйомки пройшли в заміському спортивному клубі Equides Club.

Цікаво, що зйомки кліпу «ТУМБАЛА Є» Діма Коляденко спеціально призначив у свій день народження. Артист любить творити в День народження і вважає це дуже символічним! За словами артиста, ця відеоробота стане кращою в його кар’єрі. Яскраві образи Діми, стильні героїні, красиві локації і все це «приправлено» елементами гумору.

«Мені здається, що кліп «ТУМБАЛА Є» моя найкраща робота. Завдяки, звичайно ж, і режисерові Олені Вінярській. Скажу чесно, що та картинку, яку я бачив в моніторі на майданчику, я від неї в захваті… Я дуже задоволений режисурою, ідеями та всіма задумами. Це буде хайп! Зі мною будуть прекрасні героїні, прекрасні артистки, яких я довго шукав. Я все думав кого ж зняти в кліпі? Яку дівчину-Тумбалу? І я вибрав дві Тумбали – це прекрасні дівчата, найкращі, мої телевізійні подруги: Анфіса і Таня. Ці дівчата працюють на телебаченні. Анфіса вже навіть знімалася в кіно. А у Тетяни була мрія знятися в кліпі, наприкінці зйомок, вона мені сказала «Моя мрія здійснилась. Я мріяла, а ви мене запросили. Яка я щаслива блондинка!» Мені дуже подобається, що мрії у людей збуваються і я допомагаю їм здійснювати це. Вони впоралися з поставленим завданням на 100 балів!», – розповів про кліп та головних героїнь своєї відеороботи співак Діма Коляденко.

Читайте также:   Мадонна запропонувала Меган Маркл і принцу Гаррі оселитися в своїх апартаментах в Нью-Йорку

Кожна секунда на знімальному майданчику була продумана та розрахована: грим артиста, приїзд дівчат-героїнь, зйомка крупних планів, зйомка гольф-поля та всіх кадрів для кліпу. Але, як зізнався Діма, був форс-мажор. Несподівано під час зйомок «ТУМБАЛА Є» пішов дощ, гроза, блискавка, ураган і зйомки кліпу опинилися під загрозою зриву, на що шоумен сказав: «Ми знімаємо мій кліп за будь-якої погодної ситуації!». А вже через годину вийшло сонце.

«Кліп буде досить несподіваним, як для такої серйозної пісні. В кліпі є дуже багато смішних моментів. Мені дуже хотілося створити такий кліп, якого ще не існує в українському і світовому шоу-бізнесі. Я хотів, щоб я в цьому кліпі був абсолютно новий! Кліп «ТУМБАЛА Є» дуже сучасний, з елементами гумору та іронії. Я дуже люблю добрі кліпи і я щасливий, що у мене вийшов саме такий кліп, який придумала мені сама Олена Вінярська!»- розповів про зйомки кліпу артист.

Читайте также:   Положинський пішов з групи "Тартак"

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *